Kiler Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Kiler Marketler zinciri ilk olarak 2000’li yıllarında başında Ankara merkezli olarak ortaya çıkmıştır. Çıkışından hemen sonra Canerler adlı bir işletmenin marketi satın almasıyla beraber mükemmel bir çıkış yakalayan Kiler Market, şuan  Ankara haricinde de diğer illerimizde hizmet vermektedir. Firmanın böylesine hızlı bir artış yakalamasından dolayı da, işe başlamak isteyen insanlarımız doğal olarak firmanın çalışma şartlarını ve maaşlarını merak ediyor. Peki bakalım Kiler Market firmasının çalışma şartları ve maaşları nasıl?

Kiler Market Çalışma Şartları

Kiler Market bünyesinde personellerin çalışma süreleri günlük 10 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca personellerin haftada bir gün izin hakları olur ve yıllık süresini dolduran personellere yıllık izin hakkı tanınır.

Bunun yanı sıra firmada çalışan her personel, mutlaka haftada bir gün tam zamanlı çalışmak zorundadır. Tabii ki, bu çalışmaya mesai ödemesi alamıyorsunuz. Ayrıca resmi ve dini bayramlarda da çalışırsanız yine mesai ödemesi alamazsınız.

Kiler Market Maaşları

Kiler Market bünyesinde çalışan reyon personelleri ve kasiyerler asgari ücret kazanmaktadır. Bunun yanı sıra firmadaki şarküteri, kasap veya manav gibi reyonlara bakan personeller ise yıllık deneyimlerine ve disiplinlerine göre daha fazla maaş alabilir.

Kiler Marketlerin şubelere koyduğu aylık kota durumu da aşılırsa, personellere maaşlarının yarısı oranında prim ödülü de verilmektedir.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.