Eti Plasiyer İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Geçtiğimiz günlerde birçok yerel firmanın plasiyer iş başvurularını, şartlarını ve maaşlarını sizler için incelemiştik. Fakat ülkemize olumlu yönde katkı sağlayan ve bünyesindeki ürünleri daima geniş tutan Eti için herhangi bir bilgi verememiştik. Bu sefer de Eti firmasının plasiyer görevinde çalışan personellerinin çalışma şartlarını ve maaşlarını sizler için inceledik. Bakalım Eti firmasında plasiyer olarak çalışacaksanız ne gibi şartlarla karşılaşacaksınız ve ne kadar maaş alabileceksiniz?

Eti Plasiyer Çalışma Şartları

Plasiyer olarak çalışmaya başlayan insanlarımız, genellikle bu görev için yeterli bilgiye sahip değil. Halbuki plasiyer insanlar, sabahları kamyonlara yüklenen mallardan sorumludur. Ürünlerin kamyonlara yüklenmesine yardımcı olurlar, tarihi geçmiş ürünleri ise depoya ulaştırırlar. Ayrıca faturası kesilmiş ürünlerin yüklenmesine de dikkat etmektedirler. Plasiyer görevleri basit olduğu için bu görev, herkesin yapabileceği iştir. Ayrıca Eti bünyesinde plasiyer olarak çalışan personeller, Pazar günleri bir günlük tatil hakları da vardır.

Eti Plasiyer Maaşları

Plasiyer maaşlarına baktığımız zaman, yeni işe girecek personellerin asgari ücretten %40 oranında daha fazla ücret alabileceklerini söyleyebiliriz. Ayrıca alınacak ücret, personellerin yıllık deneyimine göre de zamanla artış gösterebiliyor.

Sürekli ürün sahasında çalışacağınız için, size tahsis edilen özel bir karta aylık yemek parası yükleniyor. Bu kartla alışveriş de yapabiliyorsunuz. Son olarak belirtelim ki, ne kadar çok ürün satışı yaparsanız ay sonunda o kadar çok prim alabilirsiniz. Firmanın bunlar haricinde herhangi bir ek ödemesi bulunmamaktadır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.