Tamek Mörş İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Daha önceden farklı tedarikçi firmaların Mörş personellerinin çalışma şartlarını ve maaşlarını sizler için incelemiştik. Şu sıralar kendini geliştirmeye devam eden Tamek firmasının da Mörş çalışanları merak ediliyor. Biz, sizler için Tamek Mörş şartlarını da araştırdık. Peki bakalım Tamek Mörş olarak çalışan personellerin şartları nasıldır ve maaşları ne kadardır?

Tamek Mörş Çalışma Şartları

Tamek firmasında Mörş olarak çalışan personeller, tıpkı diğer firmalar gibi günde 8 saat çalışmaktadır. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınızın  olabileceği gibi, yıllık sürenizi doldurursanız yıllık izin hakkına da sahip olabiliyorsunuz. Pazar günleri dağıtım olmadığı için izinler genellikle Pazar günleri verilmektedir.

Firmada fazla mesai yapmanız gerekmiyor. Eğer yapsanız da, buna ek olarak mesai ödemesi alamazsınız. Resmi tatil ve dini bayram günlerinde çalışırsanız, günlük çalışma ücretiniz %100 zamlı olarak ay sonu maaşınıza ek olarak yatırılacaktır.

Tamek Mörş Maaşları

Tamek firmasında Mörş olarak çalışan tüm personeller asgari ücret kazanmaktadır. Ayrıca firma yemek ve yol paralarını da karşılamaktadır. Yemek paraları, personellere verilen özel multinet benzeri kartlara yatırılır. Yol parası ise, firma personelinin dağıtım esnasında gittiği firmalar göz önünde bulundurularak verilir. Yani yol parası, yemek parası gibi ayrı değil maaşa ek ödenmektedir.

Kısacası Tamek firmasında Mörş olarak çalışacaksanız Asgari Ücret+Yol Parası+Yemek Parası gibi imkanlara sahip olabileceksiniz.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. yusuf dedi ki:

    Osmaniye duzici de yasiyorum 28 yaşındayım lisans mezunuyum asıl mesleğim bilgisayar teknikeri ama maalesef is yok bu isi hakkimla yapacağıma inanıyorum 05456722925

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.