Media Markt İş Başvuru, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Alman firmalarından birisi olan Metro Grup’a ait olan Media Markt, yabancı sermayeli bir firma olmasıyla beraber ülkemizde de yıllardan beri hizmet veriyor. Teknoloji konusunda gerçekten farklı bir yol izleyen firma, son dönemde yaşanan sıkıntılardan da hiçbir şekilde etkilenmedi ve başarılı cirolar yakalamaya devam etti. Peki Media Markt firmasında çalışan personeller, ne gibi şartlarla karşılaşıyor ve ne kadar maaş alıyor?

Media Markt Çalışma Şartları

Media Markt, tüm şubelerinde aynı şekilde şartlar sağlamaktadır. Bünyesindeki personellere 8.5 saat çalışma şartı veren firma, bu saatin içerisine 1 saatlik yemek ve çay molalarını da dahil etmiştir. Vardiyalı bir sistemle çalışan Media Markt, personellerine haftada bir gün izin, bir yıllık sürelerini doldurduklarında da 14+2 gün izin hakkı tanımıştır. Kısacası firmada 1 yıl çalıştıktan sonra yıllık izin olan 14+2 gün hakkınızı isteyip, biraz tatil yapabilirsiniz.

Media Markt Maaşları

Firmada ilk defa işe başladığınız zaman asgari ücretten %20 daha fazla maaş alabilirsiniz. Eğer firmada köklü bir geçmişiniz varsa ve uzun süre kendinizi sevdirmeyi başardıysanız maaşınız asgari ücretin %70 daha fazlasına çıkabiliyor. Firmanın belirlediği aylık ciro kotası aşıldığı taktirde de, personeller olarak güzel bir prim almaya hak kazanıyorsunuz.

Kısaca firmanın şartlarını özetleyecek olursak, işe başladığınızda Maaş+Prim+Yemek Ücreti şeklinde bir tabloyla karşılaşacağınızı söyleyebiliriz.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. Batuhan Çetin dedi ki:

    firmanızda bostancı civarı şubelerinizden birinde çalışmak isterim.Bu yıl üniversite sınavına girdim.Beklentim biraz yüksek, ancak seneye tekrar girmeyi planlıyorum.İleri derecede ingilizce bilgisine sahibimAlmancam orta düzeyde.18 yaşındayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.