Odeabank Çay ve Temizlik Görevlisi Alımı – Odeabank İş İlanı 2023

Onlarca şubesiyle ve uzun yılların deneyimiyle günümüze kadar gelen Odeabank, her zaman kaliteli bir hizmetin adresi olmuştur. Bankacılık sektörünün iddialı öncülerinden birisi olan Odeabank, şu sıralar bazı departmanlarına personel alımı gerçekleştirecek. Personel alımları ise çay ve temizlik departmanlarını alakadar edecek. Peki bakalım Odeabank, çay ve temizlik alanlarında personel alımını nasıl gerçekleştirecek?

Odeabank Temizlik Personeli Alımı

Odeabank, geçmişten günümüze kadar gelen istikrarlı bir bankadır. Bu nedenle banka, her şubesinin de başarılı temizlik departmanlarına ait olmasını istiyor. Yeni dönemde de temizlik departmanına personel almayı hedefleyen Odeabank, bu konuda tecrübeli insanlara da umut kapısı oluyor. Temizlik konusunda kendisini başarılı, titiz ve temiz gören insanlarımız, hiç düşünmeden bankayla iletişim kurarak temizlik departmanı için başvuruda bulunabilir.

Odeabank Çay Personeli Alımı

Odeabank, şubelerindeki temizlik konusuna dikkat ettiği kadar çay konusunda da oldukça dikkatli. Müşterileriyle uzun işleri olan banka, müşteriler beklerken, onlara çay servisi yapmaktan kaçınmıyor. Bu nedenle bankanın çay personelleri de, en az temizlik personelleri kadar önemli konuma ulaşıyor. Çay yapımına ve çay servisine güvenen tüm arkadaşlarımız, Odeabank çay personeli alımına başvuruda bulunabilir. Başvuru sırasında iletişim bilgilerinizi verdikten sonra, bankadan haber beklemelisiniz. Eğer ön başvurunuz onaylanırsa mülakata çağrılırsınız ve mülakatı geçerseniz işinize başlayabilirsiniz.

Başvuru için tıklayın.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. Merve Aymak dedi ki:

    başvur uyaptım umarım güzel bir netice alabilirim

  2. fadime Sakalsız dedi ki:

    çay personeli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.