Tchibo İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Tchibo mağazaları, genellikle ev eşyaları, hediyelik eşyaları satan bir mağaza türüdür. Aynı zamanda kahve sevenlerin de en çok uğradığı yer olarak bilinen Tchibo, hem gerçek hem de online mağazalarından uzun yıllar boyunca hizmet vermektedir. Şu sıralar ülke genelinde yayılmasıyla beraber yeni personellere de ihtiyaç duyan firma, iş arayan insanlarımızı harekete geçirmiş durumda. Peki bakalım Tchibo gibi büyük bir mağaza zincirinin çalışma şartları ve maaşları nasıl?

Tchibo Çalışma Şartları

Tchibo mağazalarında personellerin günlük çalışma süreleri 8 saat olarak belirlenmiştir. Haftalık değişen bir vardiya sistemiyle çalışan personellerin haftada bir gün izin hakları vardır. Ayrıca firmada 1 yıllık süresini dolduran personellerin de 14+2 günlük yıllık izin hakları bulunmaktadır.

Firmada yoğunluktan ötürü nadir de olsa fazla çalışmanız gerekebilir. Firma fazla çalışmalar için hiçbir ücret ödemese de işe geç gelme veya işten erken ayrılma gibi durumlarla personelle denkleşir.

Tchibo Maaşları

Tchibo firmasının maaşlarına da göz atarsak, firmada yeni işe başlayan personellerin asgari ücretten %10 oranında daha fazla ücret alabileceklerini söyleyebiliriz. Ayrıca firma, yemek ve yol masraflarını karşıladığı gibi personelleri gerektiği zaman primle de ödüllendirir.

Mağazada yemek ücretleri, personellere işe başlarken verilen Multinet kartlarına yatırılır. Yol ve prim gibi ekstralar da, personellerin maaşlarına ek olarak verilmektedir.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.