Tema Market Maaşları, İş Başvuru ve Çalışma Şartları 2023

Erzurum merkezli olarak çalışmalarına devam eden Tema Market, gün geçtikçe büyümeye ve daha fazla gelişmeye devam diyor. Yavaş yavaş diğer illerimize de şubelerini açmaya hazırlanan Tema Market, doğal olarak personel ihtiyacı da duyuyor. Böyle bir firma, personel ihtiyacı duyduğu için de sizler için çalışma şartlarını ve maaşlarını inceledik. Peki bakalım Tema Market bünyesinde çalışma şartları ve maaşları nasılmış?

Tema Market Çalışma Şartları

Tema Market bünyesindeki personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Günlük 1 saatlik yemek ve çay molalarınız da olacağı için firmada geçireceğiniz net süre 8.5 saat olacaktır. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınız olabildiği gibi, 14+2 günlük yıllık izin hakkına da sahip olabileceksiniz.

Bunun yanı sıra firma, her hafta vardiya sistemini değiştirmektedir. Vardiya seçenekleri ise akşamcı ve sabahçı olarak iki şekilde belirlenir.

Tema Market Maaşları

Firmada henüz yeni işe başlayan personeller kasiyer, reyon görevlisi ve temizlikçi gibi rütbelere sahip olurlar. Yeni personellerin alacağı maaş da asgari ücreti aşmamaktadır. Bunun yanı sıra firmada uzun yıllar boyunca çalışan personeller de, kasap manav ve şarküteri gibi reyonlara bakarlar. Bu personellerin maaşları da deneyime göre asgari ücretten %50 oranında daha fazla ücrete tekabül eder.

Ayrıca firmada prim usulü uygulanmasının yanı sıra, yemek masrafları da karşılanmaktadır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.