Selam Market Maaşları, İş Başvuru ve Çalışma Şartları 2023

İstanbul merkezli olan ve her geçen sene daha da büyümeyi başaran Selam Market, büyüme yaşadıkça da yeni şubelerini açmaya devam ediyor. Buna nazaran yeni şubelerine yeni personeller de arayan Selam Market’in, sizler için maaşlarını ve çalışma şartlarını inceleme fırsatı bulduk. Peki bakalım Selam Market bünyesinde çalışacak personeller hangi şartlarda çalışacak ve ne kadar maaş alacak?

Selam Market Çalışma Şartları

Selam Market bünyesinde personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürece yemek ve çay molaları dahil edilmediği için de personellerin firmada geçireceği net süre 8.5 saat olarak hesaplanmıştır.

Ayrıca personellere haftada bir gün izin hakkı tanıyan firma, yılını dolduran personellerine de 14+2 günlük yıllık izin hakkı tanıyor. Selam Market bünyesinde haftalık değişen vardiya sistemiyle çalışacağınızı da unutmamalısınız. Bu vardiya da sabahçı ve akşamcı olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

Selam Market Maaşları

Firmada henüz yeni işe başlayan personeller genellikle kasiyer, reyon personeli veya temizlikçi olarak istihdam etmeye başlarlar. Bu personellerin maaşları da asgari ücreti aşmamaktadır. Lakin bunun yanı sıra firmada uzun yıllar boyunca çalışan personellerin olduğunu da söyleyebiliriz. O personeller de genellikle kasap, manav ve şarküteri gibi büyük reyonlarda istihdam ederler. Bu personellerin maaşları da yıllık deneyimlerine göre asgari ücretten %80 oranında daha fazla ücrete ulaşabiliyor.

Kısacası firmada Maaş+Yemek+Prim gibi imkanlardan da faydalanabiliyorsunuz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.