McDonald’s Çalışma Şartları ve Maaşlar 2023

Son zamanlarda AVM bölgelerine kadar şubelerini genişletmeyi başaran McDonald’s özellikle gençlerin gözde bir mekanı haline gelmeye başladı. Son aylarını oldukça yoğun bir şekilde geçiren ve yeni şubeler açmayı hedefleyen firma, doğal olarak yeni çalışanlara da ihtiyaç duyuyor. Peki McDonald’s çalışma şartları nasıldır, maaşları hangi seviyededir?

McDonald’s Çalışma Şartları

McDonald’s şubelerinden birine uğradıysanız, çalışma hızının ne kadar yüksek olduğunu görmüşsünüzdür. Çok süratli hızlarla çalışan elemanlar, saatlerce ayakta kalabiliyor ve farklı bölgelerde görev alabiliyorlar. İşler yoğun olarak ilerledikçe doğal olarak personel giriş çıkışları olabiliyor ve iş sirkülasyonu da bir hayli artış gösteriyor. Aynı zamanda firma, sizlere kendinizi geliştirme ve yükselme fırsatını da veriyor. Siz yine de, saatlerce ayakta kalacağınızı ve yoğun bir iş temposuna sahip olacağınızı asla unutmayın.

McDonald’s Maaşları

McDonalds ödemelerini saat bazlı yapıyor. Saat başına personellerine ödeme yapan firma, bu sayede kesintileri ve mesai ödemelerini de saat bazlı şekilde yapabiliyor. İlk olarak işe başlayan bir personel, asgari ücrete çok yakın bir maaş alabilir. İş sirkülasyonu fazla olduğu için, bazen eleman eksiklikleri gibi problemler doğabiliyor. Bu nedenle fazla  çalışmanız gerekebilir ve bu sayede de mesai ücreti alabilirsiniz. Haftanın 6 günü çalışmak zorundasınız. Bir gün izin gününüz oluyor ve o günü de yöneticileriniz belirleyerek sizlere bildiriyor. Ayrıca gece geç saate kaldığınızda da, şirket servisi sizi evin önüne kadar bırakabiliyor.

McDonald’a Başvuru Yapmak

Firmaya başvuru yapmak için internet sitesini kullanabilirsiniz. Fakat şubeden başvuru yapmak size daha hızlı sonuç getirecek, başvurunuz daha hızlı değerlendirmeye alınacaktır. Başvuru yapmadan önce, gerçekten de hızlı bir işte çalışacağınızı ve saatlerce ayakta kalacağınızı unutmayın. Şartlar size uyuyorsa, başvurunuzu yapıp bekleyebilirsiniz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.