Koçtaş İş Başvurusu Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ev dekorasyon ürünlerinin öncüsü olan ve ülkemizde yıllardan beri hizmet vermeye devam eden Koçtaş, gün geçtikçe yeni şubelerini açmaya devam ediyor. İlk başlarda alışveriş merkezi bünyelerinde şubelerini kuran firma, daha sonra bağımsız alanlarda da mağazalarını açmıştır. Buna nazaran yeni iş arkadaşları arayan firma bakalım personellerine hangi şartları sunacak ve ne kadar maaş ödemesi yapacak?

Koçtaş Çalışma Şartları

Koçtaş firmasında personellerin günlük çalışma süreleri 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, yılınızı doldurursanız yıllık izin hakkınızı da alabiliyorsunuz. Firma, personellerin yemek masraflarını da karşılıyor. Ayrıca sabahçı ve akşamcı olarak çalışan personellerden sabah gelenler kendi imkanlarıyla evlerine gidiyor, akşam gelenler ise akşam servisiyle evlere bırakılıyor.

Koçtaş firmasında işe girdiğiniz andan itibaren firma sizin için her ay 100 TL’lik bir fon biriktirmektedir. İşten ayrılma durumunuzda bu ücreti alabileceğiniz gibi, yılda bir sefer de 150 TL’lik çip para ödülü alabiliyorsunuz. Son olarak Koçtaş firmasının prim usulüyle çalıştığını da belirtelim ve keyfi fazla çalışma durumunuzda da herhangi bir ücret alamayacağınızın altını çizelim.

Koçtaş Maaşları

Koçtaş firmasında yeni işe başlayan tüm personeller net olarak asgari ücretten %20 oranında daha fazla ücret almaktadır. Kısacası firmada Maaş+Prim+İşçi Fonu+Servis+Yemek gibi imkanlarla çalışabiliyorsunuz.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. Seyhan dedi ki:

    Benide işe alırmısınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.