Sbarro İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizin en büyük gıda perakendecilerinden birisi olan Sbarro, gün geçtikçe büyümeye ve hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylardan bu yana hem personel kadrosunu hem de mağazalarını genişletme kararı alan Sbarro, haliyle yeni personel ekiplerine ihtiyaç duyacaktır. Peki bakalım böylesine dev bir firmada çalışacak olan personeller hangi şartlarda çalışacak ve ne kadar maaş alacak?

Sbarro Çalışma Şartları

Sbarro firmasında personellerin günlük çalışma süreleri 8 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca belirlenen bu sürecin içerisine yemek ve çay molalarınız da dahil edilirken, tüm personellerin haftada bir gün izin hakları bulunuyor. Firmada uzun zaman geçirir de 1 yıl süresini doldurursanız 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da alabilirsiniz.

Sbarro Maaşları

Sbarro firmasında personellere verilen maaşlar rütbelere göre değişiyor. Peki bakalım hangi rütbe ne kadar kazanıyor?

Ekip Üyeleri: İşe ilk girdiğinizde ekip üyesi olursunuz. Maaşınız ise asgari ücrettir.

Servis Uzmanları: Firmada 3 aylık çalışma sürenizi doldurduğunuzda gramajlar ve hamburger yapımı konulu bir sınava girerek 100 sorudan 80 net bırakmalısınız. Eğer kazanırsanız maaşınızda %5 oranında artış olur.

Supervisor: Supervisor rütbesini kazanmak için firmada 6 ayınızı doldurmalı ve sınava girmelisiniz. Daha sonra kazanırsanız firmayı denetleyebilir, şubenizden sorumlu olursunuz. Maaşınızda ise %25 oranında artış olur.

Vardiya Müdürlüğü: Vardiya müdürlüğü rütbesini kazanmak için firmada 1 yıl çalışmalı, tekrar sınava girmelisiniz. Sınavı kazanıp rütbeyi alabilirseniz vardiyaları ayarlamaya başlarsınız. Maaşınızda ise %80 oranında artış görülür.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.