Turkcell İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizin operatör devi Turkcell, vatandaşlarımızın ilk tercih sebebi olabiliyor. Çünkü diğer operatörlere nazaran daha kaliteli hizmet veren ve çekim gücünü de daima yüksek tutan Turkcell, şubelerini de genişletmeye devam ediyor. Yeni şubelerine de personel arayan Turkcell, bakalım hangi şartları sunuyor ve ne kadar maaş ödemesi yapıyor?

Turkcell Çalışma Şartları

Turkcell İletişim Merkezleri’nde (TİM) günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu sürecin içerisine 30 dakika yemek molası da ilave edilmiştir. Kısacası firmada günlük aktif olarak 7.5 saat olarak çalışırsınız.

Vardiyalı olarak çalışan firmada haftada bir gün izniniz bulunmaktadır. Eğer firma alt yapısında 1 yıllık çalışma sürenizi doldurursanız yıllık izninizi talep edebilirsiniz. Yapacağınız yıllık tatil ise ortalama 14+2 günden oluşmaktadır.

Turkcell Maaşları

Turkcell firması, sadece tek bir kategoride personel çalıştırmadığı için maaşlarda da değişiklikler olabiliyor. Örneğin firmada bulunan satış danışmanları 1.450 ile 1.650 TL arasında maaş alabiliyor. Bunun dışında kasa sorumluları da 1.450 – 1.650 TL arasında maaş alırken pazarlama stajyerleri net olarak 1.450 TL maaş alıyor.

Bu personellerin dışında Turkcell firmasında daha üst rütbeli personeller de bulunuyor. Bu personeller kurumsal satış temsilcileri ve aktivasyon elemanlarıdır. Kurumsal satış temsilcileri 1.500 – 1.800 TL arasında maaş alırken, aktivasyon elemanları 1.650 – 1.850 TL arasında maaş almaktadır.

Sevebilirsin...

3 Yanıt

  1. Akel Temizlik Şirketi dedi ki:

    siteniz oldukça güzel konular içeriyor insanları bilgilendirmek için büyük çaba harcıyorsunuz emeğinize sağlık

  2. zarife dedi ki:

    Iş başlamak istiyurum

  3. Serkan Özel dedi ki:

    2rakam numaram destirmek istiyom
    05393790404 sun numara
    05393790404 yeni numara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.