Tepe Güvenlik İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Tepe Güvenlik firması, ilk olarak Ankara merkezli kurulmasına rağmen kısa sürede yaptığı çalışmalarla ve başarılarla ön plana çıkarak, diğer illerimizde de yer edinmeyi başarmıştır. Güvenlik konusunda oldukça hassas davranan ve personellerinden de aynı hassasiyeti isteyen Tepe Güvenlik firmasında çalışmak, hassas işlerde birisidir. Peki Tepe Güvenlik firmasında çalışmak için diğer şartlar nedir, çalışma şartları nasıldır ve maaşları ne kadardır?

Tepe Güvenlik Çalışma Şartları

Tepe Güvenlik firmasında iki tip çalışma kolu bulunmaktadır. İlk kolda personeller 12 saat çalışarak 36 saat dinlenirler. Bunun yanı sıra 24 saat çalışan personellere de 48 saat izin hakkı tanınır. İkinci çalışma kolunda ise, personeller günlük olarak 7.5 saat aktif çalışmak zorundadır. Her iki kolda da, haftalık çalışma süresinin 45 saati geçmeyeceğini belirtelim. Kısacası işini hassas ve özenli yapan insanlarımız için iş, oldukça kolaydır ve yorucu değildir. Son olarak personellerin haftada bir gün izin haklarının olduğunu ve bir yıllık çalışma sürecini doldurduklarında yıllık izinlerini alabileceklerini belirtelim.

Tepe Güvenlik Maaşları

Tepe Güvenlik firması, Anfa gibi firmalara nazaran maaş konusunda biraz daha ön plana çıkmaktadır. Firmada çalışmaya yeni başlayan tüm personeller, ilk olarak asgari ücretten %50 daha fazla maaş almaktadır. Bunun yanı sıra personellerin yemek masraflarını da firma üstlenmektedir ve çalışma sürecine göre de hem maaş hem de mevki artışı söz konusudur.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.