BİM Part Time İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Uygun fiyatlı perakendeciliğin tek adresi olan BİM, kısa sürede ülke çapında gelişmeler göstermeyi başardı. Günden güne gelişen ve yeni şubelerine merhaba diyen firma, personel alımlarına bir yenisini daha ekledi. Uzun zamandan beri part time personel almayı düşünen firma, öğrencileri ve fazla zamanı olmayan insanlarımızı da düşünerek, bünyesine part time personeller katmaya başladı. Peki firmada part time olarak çalışmanın şartları nedir ve maaşlar nasıldır?

BİM Part Time Çalışma Şartları

BİM bünyesinde part time olarak çalışacağınız zaman büyük ihtimalle kasiyer olacaksınız. Tabii ki kasiyerlerin görevi daha zorludur ve ay sonunda kasada meydana gelen açıklar, personelin maaşından kesilir. Bu nedenle kasiyerler kesinlikle dikkatli bir çalışma disiplinine sahip olmalıdır. BİM bünyesinde aylık 128 saat çalışabilirsiniz ve bu süreyi geçmeniz kesinlikle mümkün değildir. Eğer okul ve benzeri durumunuz yoksa genellikle akşam vardiyasına verilirsiniz ve bu durum da oldukça yorucudur. Kasiyerliğin dışında da bazı işler yapmanız istenebilir ve gün içerisinde 45 dakika ile 1 saat aralığında mola verebilirsiniz.

BİM Part Time Maaşları

BİM bünyesinde aylık 128 saatlik çalışma sürenizi doldurursanız eksiksiz bir biçimde 1050 TL maaş alırsınız. Maaş gününüz Cumartesi veya Pazar gününe denk geliyorsa, firma 1-2 gün önceden anında ödemenizi gerçekleştirir. Son olarak firmada part time çalıştığınız için sözleşmeli olarak göründüğünüzü ve anlaşmayı istediğiniz zaman feshedebileceğinizi hatırlatabiliriz.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. Nurcan dedi ki:

    Bim başvurusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.