Starbucks İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Son zamanların en gelişmiş kafelerinden birisi olan Starbucks, yeni şubelerini açmaya ve bünyesi içinde gelişmeye devam ediyor. Kısa süre önce ufak da olsa bir düşüş yaşayan Starbucks, aniden yükselmeye başladı ve yeniden küllerinden doğdu. Özellikle gençlerin daha fazla akın ettiği Starbucks, yeni şubelerine personeller arıyor. Peki, firma personellerine ne gibi şartlar sunuyor ve ne kadar maaş ödüyor?

Starbucks Çalışma Şartları

Dev kahve firmasının çalışma şartlarına baktığımız zaman, personellerin günde 8 saat çalıştığını görebiliriz. Tabii ki bu çalışma süresinin içerisinde 30 dakikalık bir yemek molası da bulunuyor. Ayrıca haftada bir gün olmak üzere izin hakkınız var ve bünyede 1 yıllık çalışma sürenizi doldurursanız 14+2 gün olan yıllık izin hakkınızı da kullanabiliyorsunuz. Vardiyalı bir çalışma sistemine sahip olan Starbucks, akşamları eve geç kalan personellerinin dağıtımını da kendi servisiyle yapmakta.

Starbucks Maaşları

Starbucks bünyesinde yeni işe başlayan bir personel, asgari ücretten %20 daha fazla ücret almaktadır. Bunun haricinde personeller, aylık belirlenen kotanın aşmasıyla beraber güzel bir primle ödüllendirilir. Kısacası Starbucks firmasında işe başlayacaksanız Maaş+Yemek+Akşam Vardiyaları İçin Servis+ Prim gibi imkanlardan faydalanabileceksiniz.

Starbucks İş Başvurusu

Starbucks firmasına iş başvurusunda bulunmak için kariyer sitelerini veya iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca sürecin daha hızlı işlemesini istiyorsanız, size en yakın Starbucks şubesine giderek yüz yüze görüşme yapabilirsiniz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.