Tekzen İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

1995 yılında Götzen adıyla kurulan ve ülkemizde gayet başarılı bir performans sergileyen Tekzen, 1999 yılında beri Tekzen ismine dönerek ülkemizde hala hizmet vermeye devam ediyor. Yapı ürünleri konusunda öncü bir firma olan Tekzen, satış potansiyellerinin iyi olması nedeniyle ülkemizin istihdamına da katkı sağlıyor. En önemlisi de, personellerin çalışma şartları ve maaşları merak ediliyor. Peki bakalım Tekzen firmasında çalışan personellere hangi şartlar sunuluyor ve ne kadar maaş ödemesi yapılıyor?

Tekzen Çalışma Şartları

Tekzen firmasında çalışan personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Tabii ki belirlenen bu sürecin içerisine çay ve  yemek molaları dahil olmadığı için mağazada aktif olarak 8.5 saat zaman geçirilir. Ayrıca firmada haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, yıllık sürenizi doldurursanız 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da alabilirsiniz. İsterseniz de haftalık 45 saat çalışmanızı 5 gün içerisinde doldurabilir, izin sürenizi iki güne çıkarabilirsiniz.

Son olarak firmanın haftalık değişen vardiya sistemiyle çalıştığını ve hafta sonları çok yoğun geçtiği için izinlerin hafta içine verildiğini belirtebiliriz.

Tekzen Maaşları

Tekzen firmasında yeni işe başlayan personellerin maaşları asgari ücretten %20 oranında daha fazladır. Ayrıca zamanla rütbe yükselirse maaş da doğrudan artış gösteriyor. Aynı zamanda firmada yemek, yol ve prim gibi imkanlardan faydalanabileceğinizi söyleyebiliriz.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. emekce dedi ki:

    inşaat sektöründeki bu dar boğaz ne zaman son bulacak bilinmez ülkenin içinde bulunduğu bu zor durumda en fazla zararı inşaat firmaları görmekte umarım herşey daha iyi olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.