Decathlon Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Günümüzde spor malzemeleri ve sportif gereçler denilince akıllara ilk gelen mağazalardan birisi de Decathlon’dur. Spor konusunda kendilerini oldukça geliştiren ve çok yerde şubesi bulunan firma, bu gelişimin yanı sıra yeni çalışanlar da arıyor. Peki Decathlon firmasında işe girmek isteyen birisi, hangi şartlarla ve ne kadar maaşlarla karşılaşacak?

Decathlon Çalışma Şartları

Decathlon firmasında işçiler genellikle 8.5 saat çalışmaktadırlar. Bu çalışma süresine molalar da dahil edilmektedir. Kısacası haftalık olarak 45 saatlik bir çalışma periyodu bulunur, işçiler ve iş verenler bu süreye sadık kalırlar. Ayrıca bir hafta boyunca tam gün çalışarak, 2 gün izin gibi durumlardan da faydalanabilirsiniz. Tam gün süreleri, ayrı olarak firma tarafından hazırlanmaktadır.

Decathlon Maaşları

Decathlon çalışanları, maaş konusunda biraz daha rahat edebiliyorlar. Asgari ücretin biraz daha üstünde bir maaş alan çalışanlar sigorta, yemek ve prim gibi imkanlardan da faydalanabiliyorlar. Şirketin prim tutumunun da, diğer şirketlere göre oldukça iyi olduğunu belirtebiliriz.

Decathlon Başvuru ve İşe Alım Süreci

Decathlon, çalışan alımı konusunda oldukça titiz tavırlar sergilemektedir ve işe girmek isteyen insanları ufak bir mülakattan geçirir. Mülakat sırasında ise, kendinizi ifade ediş biçiminize göre firmadan belli puanlar alırsınız. Ayrıca spor konusunda bir kariyeriniz veya geçmişiniz varsa, bunu da belirterek şansınızı biraz daha arttırabilirsiniz. Decathlon firmasına başvuruyu internet üzerinden veya mağaza şubeleri aracılığıyla yapabilirsiniz. Yüz yüze görüşmelerde bile başvuru süreci oldukça uzun olduğu için, internet üzerindeki başvuruların çok daha sonra değerlendirmeye alınacaklarını düşünüyoruz. En erken sonuç alabilmek için, yüz yüze başvuru yapmanızda fayda olacaktır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.