Mavi Jeans İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizde giyim denilince ilk akla gelen firmalardan birisi olan Mavi Jeans, kısa sürede güzel potansiyeller ve satış oranları yakalamayı başarmıştır. Kısa sürede yakaladığı başarının devamında da yeni şubelerini açan firma, daha fazla çalışarak ülke ekonomisine de katkıda bulunmuştur. Ayrıca yeni mağazalarına da personel arayan firma, bakalım aradığı personellere ne gibi şartlar sunacak ve ne kadar maaş verecek?

Mavi Jeans Çalışma Şartları

Mavi Jeans firmasında günlük çalışma süresi 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca personellerine haftada bir gün izin hakkı veren firma, bu izin günlerini genellikle hafta içi kullandırıyor. Bunun sebebi de, hafta sonu günlerinde mağazanın gerçekten yoğun olması. Ayrıca siz de her personel gibi firmada 1 yıllık çalışma sürenizi doldurursanız, 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı kullanabilirsiniz. Son olarak Mavi Jeans firmasının, haftalık değişen vardiyalarla çalıştığını belirtebiliriz.

Mavi Jeans Maaşları

Mavi Jeans firması, personellerine sunduğu imkanlarla rakiplerini rahat bir şekilde geçiyor diyebiliriz. Çünkü firma, bünyesinde yeni işe başlayan personellerine asgari ücretten %60 oranında daha fazla ücret veriyor. Ayrıca personellerinin SSK durumlarını da göz önünde bulunduran firma, prim usulüyle de çalışıyor.

Son olarak Mavi Jeans firmasının, yemek masraflarını karşıladığını da söyleyebiliriz. Personellere verilen özel kartlara her ay 350 – 450 TL arasında bir yemek ücreti yatırılıyor.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.