Migros Part Time İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Migros, ülkemize yeni yeni girmeye başladığı zamanlarda gerçekten de çok küçük bir market zinciriydi. Kısa zamanda dev birikimler yaparak yatırımlara yoğunlaşan ve 81 ilde de karşımıza çıkan Migros, şimdi gerçekten de mükemmel bir potansiyel yakalamış durumda. Geçtiğimiz zamanlarda hatırlarsanız firmanın çalışma şartlarını ve maaşlarını sizler için incelemiştik. Fakat firmada part time olarak çalışmak isteyen insanlarımız da var. Peki Migros firmasında part time çalışmak isteyenler ne gibi şartlarla karşılaşabiliyor ve ne kadar maaş alabiliyor?

Migros Part Time Çalışma Şartları

Migros firmasında part time çalışmak isteyen vatandaşlarımız hafta içi saat 18:00 – 22:00 arasında çalışırlar. Cumartesi günleri ise bu süre 15:00 – 22:00 zaman dilimi olarak değişmektedir. Ayrıca Pazar günleri de kesinlikle çalışacağınızı unutmamalısınız. Pazar günleri 13:30 – 22:00 suları arasında çalışacağınız için, 1 saatlik yemek molanız olacaktır. Ayrıca hafta sonu fazla çalıştığınız için de hafta için günü 1 gün izin yapma hakkına sahipsiniz.

Firmada part time olarak çalışsanız bile sigortanız tam zamanlı yatar ve tüm sendikal haklara da sahip olursunuz.

Migros Part Time Maaşları

Firmada part time olarak çalışan personeller asgari ücretin yarısı kadar maaş almaktadır. Ayrıca sizlere özel olarak verilen karta aylık belli bir miktar para yüklenir ve bu parayla sadece Migros mağazalarında alışveriş yapabilirsiniz. Yapacağınız alışverişe sigara ve elektronik gibi ürünler dahil değildir. Son olarak firmadan yol paranızı alabileceğinizi ve her 3 ayda bir maaşınızın 3/1’ini ikramiye olarak alabileceğinizi hatırlatalım.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.