Ayakkabı Dünyası İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizdeki istihdamıyla ve çeşit bolluğuyla adını sık sık duyduğumuz Ayakkabı Dünyası, hiç şüphesiz ki ayakkabı satın almak isteyen insanlarımızın aklına gelen ilk firmalardan birisidir. Dev şubeler kuran ve personel kalitesine de önem veren firma, müşterilerini de bugüne kadar hep mutlu etmiştir. Günden güne gelişen firma, ilerleyen zamanlarda yeni şubelerini de açabilir. Bizler de, sizler için firmanın çalışma şartlarını ve maaşlarını inceledik. Peki bakalım firmanın çalışma şartları ve maaşları nasılmış?

Ayakkabı Dünyası Çalışma Şartları

Ayakkabı Dünyası firmasında çalışacak olan personellerin günlük çalışma süreleri 8 saat olarak belirlenmiştir. Yemek ve çay molalarınız da bu sürece dahil olurken, haftada bir gün izin hakkınız bulunmaktadır Bunun yanı sıra 1 yıllık sürenizi doldurursanız, 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Firmada fazla mesai yaparak mesai ödemesi almanız mümkün değildir. Lakin resmi tatil günlerinde bu durum değişiktir. Çünkü resmi tatil günlerinde çalışırsanız mesai ödemesi alabilirsiniz ve kazandığınız ücret ay sonu maaşınıza eklenir.

Ayakkabı Dünyası Maaşları

Ayakkabı Dünyası firması, eski personellerine daha fazla önem vermektedir. Bu nedenle de alınan maaşlar, yıllık deneyimlere göre değişmektedir. Lakin firmada henüz yeni işe başlayan personellerin maaşları bile asgari ücretten %30 oranında daha fazladır. Ayrıca firmada prim sisteminin olduğunu söyleyebilir, yönetici maaşlarının daha yüksek olduğunun altını çizebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.