Uyum Market Maaşları, İş Başvurusu ve Çalışma Şartları 2023

İstanbul merkezli olarak Makro Market bünyesinde kurulan Uyum Market, en az Makro Marketler kadar başarı yakalamayı başarmıştır. İnsanlarımızın uğrak noktası olan ve onlarca şubesiyle misafirlerini bekleyen Uyum Market, kurulduğu yandan bu yana kaliteli ve uygun fiyatlı alışverişin altyapısını da oluşturmaktadır. Bizler de, sizler için böylesine gelişmekte olan firmanın çalışma şartlarını ve maaşlarını inceledik. Peki bakalım Uyum Market bünyesinde çalışma şartları ve maaşları nasılmış?

Uyum Market Çalışma Şartları

Uyum Market bünyesinde personellerin günlük çalışma saati, yemek ve çay molaları dahil 8.5 saattir. Ayrıca personellere haftada bir gün izin hakkı tanınırken, yıllık süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin haklarını kullanabilirler.

Uyum Market personelleri, haftalık değişen akşamcı ve sabahçı vardiya sistemleriyle çalışmaktadır. Ayrıca firmada zaman zaman fazla çalışırsanız denkleştirme kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi ve dini tatiller dışında mesaiye kalırsanız, denkleştirme dışında herhangi bir mesai ödemesi alamazsınız.

Uyum Market Maaşları

Uyum Market bünyesinde henüz yeni işe başlayan personeller kasiyer, reyon görevlisi veya temizlikçi olurlar. Bu personellerin maaşları da uzunca bir süre asgari ücret olarak kalacaktır. Ayrıca kasiyerler, her ay kasa tazminatı alırlar. Bu tazminat boyutu da %5’i geçmemektedir.

Firmada uzun süre çalışan şarküteri, manav ve kasap reyonuna bakan personellerin maaşları ise asgari ücretten %50 oranında daha fazla olabilmektedir.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.