Watsons Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Watsons, ülkemizde hizmet vermekte olan büyük perakende zincirlerinden birisidir. Kimi insanlar, firmayı gıda şirketi zannederken, yanıldıklarını bilmezler. Çünkü Watsons, tıpkı bazı büyük firmalar gibi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin satışı üzerine yoğunlaşmış dev firmalardan biridir. Peki Watsons firmasında çalışmak istersek, ne gibi şartlarla karşılaşırız ve ne kadar maaş alabiliriz?

Watsons Çalışma Şartları

Watsons firması, tüm şubeleri için maksimum çalışma saatini 8 saat olarak belirlemiştir. Personellerin gün içerisinde vereceği bir saatlik yemek ve çay molaları da, çalışma süresine ilave edilmiştir. Aynı zamanda haftalık değişen vardiyalarla çalışan personeller, hafta sonu satışlar yoğun olduğu için izin günlerini hafta içi kullanabilmektedir. Son olarak personellere, resmi tatil günlerinin dışında herhangi bir mesainin verilmediğini de söyleyebiliriz.

Watsons Maaşları

Watsons firmasında maaşlar değişiklikler gösterebiliyor. Firma bünyesinde uzun yıllar hizmet veren ve tecrübe kazanan personeller, yeni işe giren personellere nazaran daha fazla ücret almaktadır. Yeni işe giren personeller de, asgari ücretten %30 daha fazla ücret alabiliyor. Aynı zamanda bu maaşa ek olarak aylık 350 TL tutarında yemek paraları da verilmektedir.

Prim usulüyle çalışan Watsons şirketi, tüm şubelerine aylık kota koymaktadır. Eğer satış kotası aşılırsa, kota aşılan şubedeki tüm personellere prim ödülü veriliyor. Son zamanlardaki çalışma şartlarına ve maaşlara bakarsak da, Watsons orta derece bir ücret ve çalışma şartı arayan personel adayları için ideal diyebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.