DeFacto İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Son dönemlerin en büyük patlamasını yaşayan giyim mağazalarından birisi olan DeFacto, kısa zamanda gelişmeye devam ederek ülkenin en büyük perakende giyimcilerinden birisi olmayı başarmıştır. Kısa zamanda kurulan ve dev yatırımlarla ayakta tutulan DeFacto, bünyesinde barındırdığı elbise kombinleriyle ve çeşitli ürünleriyle hala kazanmaya devam ediyor. Peki DeFacto firmasında çalışmak isteyen insanlarımız, firmada hangi şartlarla karşılaşabilir ve ne kadar maaş alabilirler?

DeFacto Çalışma Şartları

DeFacto firmasında yasal kurallar çerçevesine göre günlük çalışma süreniz 8 saat, haftalık ise 45 saat olarak belirlenmiştir. Haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, çalışma sürenize molalarınız da dahil edilmiştir. Ayrıca firma bünyesinde 1 yıllık çalışma sürenizi doldurursanız, 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Firmada normal personel olarak çalışmaya başladığınız zaman, genellikle ayakta durursunuz ve firma içerisindeki malların teyitinden sorumlu olursunuz. Zamanla iş tevrübenizi arttırarak, kasiyer konumunuza geçebilir, daha rahat bir ortamda çalışabilir ve maaşınızı katlayabilirsiniz.

DeFacto Maaşları

Maaş konusuna göz atacak olursak, henüz rütbe yükselmemiş personellerin asgari ücret alabileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca firma rütbeli veya rütbesiz tüm personellerin yemek ve yol gibi masraflarını da karşılıyor.

Son olarak firmanın prim usulüyle çalıştığını, satış başına mükemmel primler verdiğini söyleyebiliriz. Çalıştığınız DeFacto şubesinin aylık kotası aşılırsa tüm personeller güzel ölçütlerde primle ödüllendirilir.

 

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. Dilek dedi ki:

    İş arıyorum acaba eleman lazım mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.