Bildirici Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ankara merkezli yerel bir perakende marketçisi olarak karşımıza çıkan Bildirici Market, günümüzde hala 20’den fazla şubesiyle ve 400’den fazla personeliyle hala hizmet vermektedir. Günden güne daha farklı alanlarda da gelişen firma, ziyaretçilerini ve uygun fiyata kaliteyi arayan insanlarımıza kendisini sevdirmeyi başarıyor. Buna nazaran personel alanında da genişlemek isteyen firma, mutlaka yeni personel arayışına girecektir. Peki bakalım Bildirici Market firmasında çalışacak olan personeller hangi şartlarda çalışacak ve ne kadar maaş alacak?

Bildirici Market Çalışma Şartları

Bildirici Marketler bünyesinde günlük çalışma süreniz 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca gün içerisinde 1 saatlik yemek ve çay molalarınız olacağı için bu süre düz olarak 8.5 saat hesaplanabiliyor. Personellerin haftada bir gün izin haklarının bulunmasıyla beraber, yıllık süresini dolduran personellerin 14+2 günlük izin yapma hakkı vardır.

Bildirici Marketler bünyesinde vardiya sistemi her hafta değişmektedir. Firmada sabahçı ve akşamcı olmak üzere iki vardiya şekliyle çalışacağınızı aklınızdan çıkarmamalısınız.

Bildirici Market Maaşları

Bildirici Market bünyesinde yeni işe başladıysanız yüksek olasılıkla reyon personeli, kasiyer veya temizlikçi olarak çalışacaksınız demektir. Bu rütbelerde çalışırsanız maaşınız asgari ücret seviyesinde olacaktır. Fakat zamanla kendinizi geliştirip, verimli bir çalışma elde ederseniz kasap, manav ve şarküteri gibi reyonlara bakabilir, maaşınızı asgari ücretten %50 oranında daha fazla tutabilirsiniz.

Ayrıca son olarak belirtelim ki, Bildirici Market firması personellerin yemek masraflarını karşılıyor ve ay sonu hak edilirse mükemmel prim oranlarıyla personellerin yüzünü güldürüyor.

Sevebilirsin...

6 Yanıt

  1. Derya dedi ki:

    Pastane bölümü orta reyon

  2. Hacer dedi ki:

    Deneyimsiz kisileri aliyorlar mi? Yarin is gorusmem var da sansim var mi diye merak ettim

    • Mehmet Kalaycı dedi ki:

      Elbette alırlar. Bu tarz marketlerde deneyim sahibi olursunuz zaten. Yapacağınız işi sizin gibi interneti kullanmayı bilmeyen kişiler bile yapabiliyorken siz kendinizden şüphe etmeyin lütfen.

  3. Emre dedi ki:

    Ehliyetim E sınıfı ve bütün evraklarım tam src piskoteknik dijital tako forklift oparötör belgesinde sahibim

  4. Serpil dedi ki:

    Peki başvuru için genel merkez kazan mı orası yazıyor genel merkez nereye başvuru yapmak gerekiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.