Sincap Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Konya merkezli en büyük market zincirlerinden birisi olan Sincap Market, gün geçtikçe gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Büyümesine nazaran şehir bünyesinde yeni mağaza ve şubelerini de açan firma, artık yeni personel ekiplerine de ihtiyaç duyuyor. Peki bakalım Sincap Market bünyesinde çalışacak olan personeller hangi şartlarla çalışacak ve ne kadar maaş alacak?

Sincap Market Çalışma Şartları

Sincap Market şubelerinde çalışan personellerin günlük çalışma süreleri 11 saat olarak belirlenmiştir. Diğer perakende firmalarına göre bu sürecin biraz uzun olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, yıllık sürenizi doldurduğunuzda yıllık izin hakkınızı alabilirsiniz.

Firmada mesai adı altında herhangi bir ödeme alamıyorsunuz. Zaman zaman firmada fazla çalışmanız söz konusu olsa da, bu durum bir denkleştirmeyle personellere iade ediliyor.

Sincap Market Maaşları

Firmada diğer market sistemlerindeki gibi maaş ücretleri aynıdır. İlk defa işe başlayan personeller kasiyer, reyon görevlisi ve temizlikçi şeklinde rütbelerde çalışırlar. Bu rütbelerde çalışan personeller koşulsuz şartsız asgari ücret almaktadır. Ayrıca yıllar boyunca firmada çalışan personeller kasap, manav ve şarküteri gibi reyonlara bakmaktadır. Bu reyonlara bakan personeller ise yıllık deneyimlerine göre daha fazla maaş alırlar.

Son olarak Sincap Market firmasının, prim usulüyle çalıştığını söyleyebilir, aylık cironun aşılmasıyla beraber güzel primler alabileceğinizi belirtebiliriz.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. Reşit dedi ki:

    İş istiyorum selçukluda oturuyorum

  2. Mehmet dedi ki:

    Çok acil işe ihtiyaacim var 2 çocuğum var 30yasindayim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.