Koton İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Kısa süre önce ufak bir girişim sonucunda doğan ve ülkemizin en büyük giyim perakendecilerinden birisi olan Koton, gün geçtikçe şubelerini genişletmeye ve ülke istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Özellikle ülkemizin her alışveriş merkezine şubesini açan ve gençlere daha fazla ağırlık veren Koton, yeni şubelerine de personel arıyor. Peki Koton, personellerine ne gibi çalışma şartları sunuyor ve ne kadar maaş veriyor?

Koton Çalışma Şartları

Koton firmasında personellerin günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu sürecin içerisine, gün içerisinde verilecek çay ve yemek molaları da dahildir. Ayrıca personele haftada bir gün izin veren firma, bünyesindeki çalışma sürecinin 1 yılını doldurmuş personellere de 14+2 günlük yıllık izin hakkını tanıyor. Kısacası haftada  45 saat boyunca aktif olarak çalışıyorsunuz ve çalışma saatleriniz, haftada bir vardiya değişikliği nedeniyle farklılık gösterebiliyor.

Koton Maaşları

Koton firmasında personellerin maaşları sabit olarak asgari ücrettir. Maaş biraz düşük olsa da, firmanın belirlediği prim, maaşa gerçekten de büyük bir katkı sunuyor. Eğer firmanın belirlediği aylık satış kotası aşılırsa, tüm şube personelleri maaşlarının 4/1’i kadar primle ödüllendiriliyor. Ayrıca personellerin yemek masrafları multinet kartlarına yatıyor ve yol masrafları da maaşla beraber ödeniyor. Kısacası Koton firmasında Maaş+Prim+Yol+Yemek gibi avantajlarla çalışabiliyorsunuz. Son olarak, firmada resmi tatillerin dışında fazla çalışırsanız ek mesai ödemesi alamayacağınızı da belirtelim.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.