Arby’s İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Yabancı sermayeli dev gıda perakendecilerinden birisi olan Arby’s, gün geçtikçe ülkemizdeki faaliyetlerini de genişletmeye devam ediyor. Günden güne büyüyen ve yeni şubelerini açmaya hazırlanan dev firma, doğal olarak yeni bir personel grubuna da ihtiyaç duyacaktır. Peki bakalım Arby’s firmasında çalışacak olan personeller, hangi şartlarda çalışacak ve ne kadar maaş alacaklar?

Arby’s Çalışma Şartları

Arby’s firmasında çalışacak olan personeller, günde net olarak 8 saat çalışmaktadır. Ayrıca çalışılan bu süreye yemek  ve çay molaları da dahil edilirken, personellerin haftada bir gün izin hakları vardır. Aynı zamanda belirtelim ki, firmada 1 yıllık sürenizi doldurursanız 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Arby’s Maaşları

Arby’s firmasında maaşlar, tıpkı diğer dev firmalar gibi rütbelere göre belirleniyor. Peki bakalım hangi rütbe ne kadar maaş alıyor?

Ekip Üyeleri: Firmada yeni işe başlarsanız ekip üyesi olarak çalışmaya devam edersiniz. Ekip üyelerinin maaşları asgari ücreti geçmez.

Servis Uzmanlığı: Firmada 3.ayınızı doldurduktan sonra servis uzmanlığı sınavına girerek hamburger yapımı ve gramajlarla alakalı soruları yanıtlarsınız. 100 sorudan 80 net bırakırsanız bu rütbeyi alırsınız ve maaşınızda da %5 artış görebilirsiniz.

Supervisor: Supervisor rütbesini almak için firmada 6.aylık sürenizi doldurmalı, daha sonra sınava girmelisiniz. Eğer Supervisor rütbesini alırsanız, firma tamamen size emanet olacaktır. Firmaya göz kulak olacak, maaşınızda da %25 oranında artış yaşayacaksınız.

Vardiya Müdürlüğü: Vardiya müdürü olmak için firmada 1 yıllık sürenizi doldurmalısınız. Sınava girip rütbeyi kazanırsanız, vardiya müdürü olur vardiya saatlerini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca maaşınızda da %80 oranında artış olacaktır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.