KFC İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizdeki büyük şubeleriyle yıllardan beri hizmet veren KFC, en büyük gıda perakendecilerinden birisidir. Yabancı sermayeli olmasına rağmen ülkemizin ekonomik durumuna da güzel katkılar sağlayan firma, şu sıralar yoğunluktan dolayı personel kadrosunu genişletmek istiyor. Peki bakalım KFC firmasında çalışacak olan personeller ne kadar maaş alacak ve hangi şartlarda çalışacak?

KFC Çalışma Şartları

KFC firmasında çalışacak olan personeller, gün içerisinde 8 saat çalışmaktadır. Ayrıca personellerin haftada bir gün izin hakkı olabileceği gibi, bir yıllık çalışma süresini dolduran personellerin de 14+2 günlük yıllık izin hakları olacak.

Ayrıca tüm personellerin, haftalık değişen vardiya saatleriyle çalıştıklarını da belirtmemizde fayda olacaktır.

KFC Maaşları

KFC firmasında yeni işe başlayan personellerin, ilk olarak asgari ücret alacaklarını söyleyelim. Daha sonra personel geliştikçe rütbeler değişir ve maaşlar da artar. Peki bakalım hangi rütbe ne kadar maaş alıyormuş?

Ekip Üyeleri: Firmada yeni işe başlayanlar ekip üyeleridir. Maaşları asgari ücrettir.

Servis Uzmanları: Firmada 3.ayınızı doldurduktan sonra servis uzmanlığı sınavına girebilirsiniz. Sınavda hamburger yapımı ve gramajlar hakkında 100 sorudan 80 net bırakmalısınız. Servis uzmanı olursanız maaşınızda %5 artış görülür.

Servis Supervisor: Firmada 6 aylık sürenizi doldurarak Supervisor sınavına girebilirsiniz. Supervisor olursanız artık şube size emanet olacaktır. Maaşınızda da %25 oranında artış görünür.

Vardiya Müdürlüğü: Firmada 1 yıllık sürenizi doldurduktan sonra vardiya müdürü olmak için sınava girebilirsiniz. Eğer vardiya müdürü olursanız vardiyaları siz kontrol edersiniz ve maaşınızdan %80 oranında daha fazla para kazanabilirsiniz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.