Çağdaş Market Çalışma Şartları ve Maaşlar 2023

Ankara’nın en çok tercih edilen ve bilinen marketlerinden birisi olan Çağdaş Market, hızla gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde ithal et satmayan bir market olarak anımsadığımız Çağdaş Market, gelişmesiyle ve büyümesiyle beraber yeni personellere de ihtiyaç duyuyor. Peki Çağdaş Market, personellerine ne gibi çalışma şartları sunuyor ve ne kadar maaş veriyor?

Çağdaş Market Çalışma Şartları

Çağdaş Market bünyesinde yaklaşık 10 saat boyunca çalışıyorsunuz. Bu çalışma saatine çay ve yemek molaları da dahil edilmiş oluyor. Ayrıca bir hafta içerisinde, bir güne mahsus haftalık izin kullanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra firmada bir yılınızı doldurduktan sonra da yıllık izin hakkı kazanıyorsunuz. Çağdaş Market bünyesinde haftada bir gün çalışmak zorundasınız ve bu çalışma gününde de hiçbir şekilde ücret talep edemiyorsunuz. Bu şartın yanı sıra markette mesai yapamıyor, fazla çalışılan günler için de ek ücret talebi yapılamıyor. Yalnızca resmi tatillerde çalışırsanız, mesai ücreti alıyorsunuz. Bu miktar da, bir günlük çalışma ücretinize denk geliyor.

Çağdaş Market Maaşı

Çağdaş Market bünyesinde dediğimiz gibi hiçbir şekilde ek ücret talebinde bulunamıyor, herhangi bir gün içerisinde mesai yapamıyorsunuz. Fazla çalıştığınız gün için de, resmi tatil dışında ücret alamıyorsunuz. Çağdaş Market bünyesinde en çok tartışılan konulardan birisi de, sigorta girişidir. Çalışmaya başladığınız andan itibaren 3 ay sonra ilk kez sigorta girişiniz yapılıyor. Bu konuya tepki gelse de, firma bu durumu prensip haline getirmiş ve uzunca zaman bu şekilde personel çalıştırmış. Firma, yeni personellerini ilk iki ay boyunca düşük ücretle çalıştırmaktadır. İkinci ayın sonunda iş performansı değerlendirmesi yapılır ve personelin ücretine artış yapılır. Aynı zamanda firmada orta reyon ve kasiyer olarak çalışan personeller asgari ücret almaktadır.

Çağdaş Market bünyesine başvuru yapmak isterseniz, herhangi bir şubesine giderek iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.