English Home Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Günümüzün dev perakende satış firmalarından birisi olan English Home, her sezona ve modaya uygun ev dekorasyon ürünleriyle başarılı bir potansiyel yakalamış durumda. Tabii ki bunun yanı sıra güzel bir gelişme gösteren firma, bünyesinde çalıştırmak için de bir hayli personel ihtiyacı duyuyor. Peki English Home çalışma şartları nedir, verilen maaşlar ne kadardır?

English Home Çalışma Şartları

English Home bünyesinde personel olarak çalışacaksanız, günde 7.5 saat çalışacağınızı belirtelim. Ayrıca personellere, bu saate ek olarak tanınan günde 1 saat mola hakkı vardır. Yasalarda belirlendiği gibi haftada 45 saat, English Home bünyesinde çalışıyorsunuz. Ayrıca haftalık bir gün izin alabiliyor, bir yıllık çalışma sürenizi doldurduktan sonra da 14+2 gün olmak üzere yıllık izninizi kullanabiliyorsunuz. English Home bünyesinde biraz fazla çalışabilirsiniz, bunu sakın unutmayın. Fazla çalıştığınız günlerde mesai ücretiniz firma tarafından size verilir ve sistem daima vardiyalı olarak işlemeye devam eder.

English Home Maaşları

English Home firmasında yeni işe başladıysanız, ücretlerden ve imkanlardan memnun kalacağınızı söyleyebiliriz. Yeni personeller asgari ücretin %25 fazlası kadar maaş almaktadırlar. Ayrıca bu maaş, personelin çalışma durumuna göre de değişiklik gösterebilir. Firmanın mağazaya koyduğu para kotası aşılırsa, personeller primle ödüllendirilir. Kısacası firmada çalışmaya başladığınızda Maaş+Prim+Yemek+Servis gibi imkanlardan faydalanabiliyorsunuz. Akşam geç kaldığınızda evinize kadar servis imkanı sağlanıyor ve çalışanlara verilecek yemek parası da Sodexo/Multinet adındaki kartlara yatırılıyor.

English Home firmasına başvuruda bulunabilmek için internetteki kariyer sitelerini takip edebilir, ayrıca firmayla yüz yüze görüşerek de başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. Nuray dedi ki:

    Part elemn maaşı ne kadar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.