Hakmar İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Hakmar, ilk olarak günümüzde İstanbul ilimizde çıkmıştır. A101 ve Bim gibi bir iş yapısına sahip olan firma, kendi bünyesinde biraz geç büyüdüğü için şimdilik biraz gerilerden takip ediyor. Fakat piyasayı geriden takip etmelerine rağmen yine de yeni şubelerini açmaya hazırlanan firma, doğal olarak yeni personeller de arıyor. Peki bakalım Hakmar gibi yerel bir zincirde çalışacak olan personeller, hangi şartlarla karşılaşacak ve ne kadar maaş alacak?

Hakmar Çalışma Şartları

Hakmar bünyesinde personellerin günlük çalışma süreleri, 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürece yemek molaları dahil edilmediği için, molalarla beraber süreniz yaklaşık 8.5 saati bulur. Ayrıca haftada bir gün izniniz olabileceği gibi, yıllık sürenizi doldurursanız yıllık izin olan 14+2 günlük tatilinizi de kullanabiliyorsunuz.

Son olarak Hakmar firmasının vardiyalı bir sistemle çalıştığını söyleyebiliriz. Vardiya saatleri ise her hafta vardiya şefleri tarafından düzenlenmektedir.

Hakmar Maaşları

Hakmar firmasında yeni işe başlayan personeller genellikle kasiyer, reyon görevlisi ve temizlikçi rütbeleriyle çalışırlar. Bu pozisyonda çalışan tüm personeller kesinlikle asgari ücretin üstünde bir ücret kazanamazlar.

Firma bünyesinde kasap, mana ve şarküteri gibi büyük reyonlara bakan personeller, yıllardır firmada çalışıyor demektir. Bu personellerin maaşları, asgari ücretten %50 oranında daha yüksek olabilir. Ayrıca firmanın, yemek masraflarını karşıladığını söyleyebiliriz.

Son olarak belirtelim ki çalıştığınız şube iyi bir satış potansiyeli yakalarsa, tüm personeller prim hakkı kazanabiliyor.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.