Flo İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Uzun zamandan beri ülkemizin ayakkabı satış mağazaları arasında bulunan ve bir dev haline gelen Flo markası, kalitesiyle de ön plana çıkıyor. Özellikle büyük alışveriş merkezlerinde olan ve kendi bağımsız alanlarını da oluşturan firma, tüm ayakkabı kategorilerinde kaliteyi ön plana sürüyor. Peki bakalım Flo mağazasında çalışan personeller de, hangi şartlarla mağazada çalışıyor ve ne kadar maaş alabiliyor?

Flo Çalışma Şartları

Flo firmasının tüm şubelerinde personeller için belirlenen günlük çalışma süresi 8 saattir. Ayrıca tüm personeller haftada bir gün izin hakkına sahip olurken, 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller de 14+2 günlük yıllık izin hakkında faydalanabilmektedir. Son olarak resmi tatil günlerinde firmada çalışacağınız zaman ek mesai ödemesi alabileceğiniz belirtelim.

Flo Maaşları

Flo firmasında henüz yeni işe başlayan personeller koşulsuz şartsız asgari ücret kazanmaktadır. Personelin yıllık çalışma durumuna ve tecrübesine göre maaşlarda biraz artış olsa da, genellikle bu maaş asgari ücretten pek de yukarı çıkamaz.

Flo firması prim sistemiyle çalıştığı için alacağınız primler zira çok önemlidir. Çünkü firma bünyesinde her ay güzel satışlar yapabilirseniz, neredeyse maaşınız kadar prim hakkı kazanabilirsiniz.

Son olarak Flo firmasının yemek masraflarını karşıladığını belirtsek de, yol masrafları personele ait oluyor. Kısacası firmada Maaş + Yemek Ücreti + Prim gibi olanaklarla çalışabiliyorsunuz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.