LC Waikiki Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Uzun zamandır vazgeçilmez markalarımızdan olan LC Waikiki, gün geçtikçe ülkemizde de faaliyet açısından gelişen bir firmadır. Giysi konusunda gerçekten de çok geniş bir portföye sahip olan firma, kendini geliştirmesiyle beraber yeni çalışanlar da arıyor. Peki Waikiki bünyesinde çalışma şartları nasıldır ve maaşları ne kadardır?

LC Waikiki Çalışma Şartları

Türkiye’nin birçok şehrinde faaliyet gösteren firma, binlerce insana iş olanağı sağlıyor. Mağazanın çalışma şartlarına gelecek olursak, günde yaklaşık 8.5 saat çalışacağınızı belirtelim. Ayrıca her çalışan, esnek çalışma saatlerine uyum sağlamak zorundadır. Kimi zaman mesai ve ek izinlerinizi kullanarak da, daha rahat bir çalışma ortamına giriş yapabiliyorsunuz. Vardiyalı bir sistemde çalışılan firma, çalışanlarına yemek kartları vermektedir. Ayrıca son olarak çalışma prensibinizi iyi tutarsanız, mağazadan prim de alabiliyorsunuz.

LC Waikiki Maaşları

Firmadaki maaşlar, personel ve yönetici maaşları olarak ikiye ayrılmaktadır. Eğer işe yeni girdiyseniz, asgari ücret civarında bir ücretle işe başlayacaksınız. Tabii ki maaşınız biraz da çalışma saatlerinize bağlıdır. Çalışma saatlerini düşük tutarsanız biraz daha az, yüksek tutarsanız da ek olarak ücret alabiliyorsunuz. Ayrıca bayram gibi özel günlerde de maaşınızda kısmi artışlar meydana gelebiliyor. Yöneticiler ise, personellere göre daha yüksek maaşlar almaktadır. Kısa sürede çalışma prensibinizi çok iyi tutabilir ve düzenli çalışabilirseniz kariyer yapabilir, maaşınızı da yükseltebilirsiniz.

LC Waikiki İş Başvurusu

Firmaya başvurmak için kariyer sitelerindeki ilanları takip edebilir, firmanın kendi kurumsal siteleri üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca başvuru sürecinizin hızlı olmasını istiyorsanız, Waikiki şubelerinden başvuru yapmanız daha iyi olacaktır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.