Vodafone İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizin operatör devlerinden birisi olan Vodafone, gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Kısa zaman önce de, evlere verdiği internet hizmetiyle oldukça memnun bırakan firma, çekim kalitesini de kısa zamanda daha da iyileştirmeyi hedefliyor. Buna nazaran yeni personel arayışı içerisine de giren firma, bakalım bünyesinde çalıştıracağı personellere hangi şartları sağlayacak ve ne kadar maaş ödeyecek?

Vodafone Çalışma Şartları

Vodafone şubelerinde personellerin günlük çalışma süreleri 8 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınız olabileceği gibi, yıllık sürenizi doldurduğunuzda da 14+2 gülük yıllık izin hakkınızı kullanabileceksiniz.

Vodafone bünyesinde çalışan personellerin vardiya sistemiyle çalıştıklarını söyleyebiliriz. Bu vardiyalar haftada bir vardiya şefleri tarafından de değiştiriliyor. Ayrıca firmada zaman zaman fazla çalışmanız gerekse de, bu çalışmalarınızın karşılığını mesai ödemesiyle geri alabiliyorsunuz.

Vodafone Maaşları

Vodafone firmasında çalışan yeni personeller genellikle asgari ücret almaktadır. Tabii ki personellerin gelişimine göre hem rütbeler hem de maaşlar değişebilir. Ayrıca Vodafone firmasının da prim usulüyle çalıştığını söyleyebilir, yemek masraflarını karşıladığını da belirtebiliriz. Son olarak bakalım hangi rütbe ne kadar maaş alıyor?

Satış Danışmanları: 1.450 – 1.650 TL arasında maaş alırlar.

Kasa Sorumluları: 1.450 – 1.650 TL arasında maaş alırlar.

Pazarlama Stajyerleri: 1.450 TL maaş alırlar.

Kurumsal Satış Temsilcileri: 1.500 – 1.800 TL arasında maaş alırlar.

Aktivasyon Elemanları: 1.650 – 1.850 TL arasında maaş alırlar.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.