Anfa Güvenlik Çalışma Şartları ve Maaşlar 2023

1992 yılında Ankara tabanıyla kurulan ve kısa sürede tüm Türkiye’de tanınmış hale gelen Anfa Güvenlik Şirketi, belli başı bölgelerde iş yapmaya başladıktan sonra adını duyurmayı da başardı. Kısa sürede güzel bir iş potansiyeli yakalayan ve müşteri memnuniyetini de üst seviyeye çıkaran Anfa, çalışmalarına hız kesmeden devam ederek bünyesini büyük bir şirkete dönüştürdü. Peki Anfa Güvenlik firmasında çalışmak isteyen insanlarımız ne gibi şartlarla karşılaşabilir ve ne kadar maaş alır?

Anfa Güvenlik Çalışma Şartları

Anfa Güvenlik Sistemleri bünyesinde çalışmaya başladığınızda günlük 8 saat çalışmak zorundasınız. Ayrıca bu çalışma saatlerine karşın 12/24 ve 24/48 sistemi de şirket bünyesinde yer alıyor. İlk yazılan kısım sizin çalışma zamanınız olarak belirlenirken, ikinci yazılan kısım da sizin istirahat zamanlarınızı belirtir. Ayrıca firmada bir yılınızı doldurduktan sonra yıllık izin isteyebilir, haftada bir gün de mutlaka istirahat edebilirsiniz. Resmi tatil günlerinde çalışırsanız, ek mesai ücreti almanız da kaçınılmazdır.

Anfa Güvenlik Maaşları

Güvenlik şirketinin maaşlarından bahsetmeden önce şirkette iki kademeli personelin yer aldığını söyleyelim. Birinci kademe kadrolu personellerden oluşurken ikinci kademe ise kadrosuz personellerden oluşuyor. İki taraf için de çalışma şartları aynıyken, maaş konusunda büyük değişiklikler görebiliyoruz. Örneğin kadro dışındaki çalışan 1.000 TL maaş alıyorsa, kadro dahilindeki çalışan 2.000 TL maaş alıyor. Ayrıca personellerin kadrolu veya kadrosuzluk durumunu da firma sınav yaparak belirliyor.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.