Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları ve Maaşlar 2023

Vatan Bilgisayar, ülkemizde birçok alanda şubesini açmış büyük bir teknoloji zinciridir. Kısa sürede güzel bir perakendecilik potansiyeli yakalamayı başaran firma, yeni açmış olduğu şubelerde de personellere ihtiyaç duyuyor. Peki Vatan Bilgisayar, bünyesinde çalıştıracağı personellere ne gibi çalışma şartları sunuyor ve ne kadar maaş imkanı tanıyor?

Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları

Vatan Bilgisayar çalışma şartlarına göz attığımız zaman, firmada günlük 8 saat çalışacağınızı belirtelim. Ayrıca çay ve yemek molalarınız da bu saatin içerisine dahil ediliyor ve firmada vardiyalı çalışma sistemi uygulanıyor. Sabah 10.00’da işe gelen personeller 19.00 civarlarında işten ayrılıyor. Saat 13.00’de gelen personeller ise akşam 22.00’de mağazanın kapanmasıyla beraber paydos ediyorlar. Ayrıca firmada haftalık 1 gün izin hakkınız bulunuyor ve bir yılınızı doldurduğunuz taktirde de, yıllık izin olarak 14+2 gün hakkınızdan faydalanabiliyorsunuz. Vatan Bilgisayar mağazasında, resmi ve dini tatiller dışında fazla çalışırsanız ek mesai ücreti alamıyorsunuz.

Vatan Bilgisayar Maaşları

Vatan Bilgisayar bünyesinde çalışan yeni personeller asgari ücretten %10 daha fazla maaş alabiliyor. Firma ayrıca personellerin yemek ihtiyaçlarını da karşılarken, satış performansına göre de prim uygulayabiliyor. Teknik ekipte görevli olarak çalışan personeller ise primden faydalanamazken, yöneticilerinin maaşları da normal personellerin maaşının 3 katı seviyesine kadar ulaşabiliyor.

Firmada part time olarak çalışmak isterseniz de, haftalık olarak yaklaşık 30 saat çalışma süreniz oluyor. Part time çalışanların saatleri firma tarafından ayarlanır ve ücret olarak da asgari ücretin yarısı verilir. Ayrıca personeller yemek ve primlerden de faydalanabilirler.

Vatan Bilgisayar İş Başvurusu

Vatan Bilgisayar firmasına kendi siteleri üzerinden, kariyer siteleri üzerinden veya mağazaya giderek yüz yüze görüşme yapıp iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.