Aras Kargo Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizde taşımacılığın öncülerinden olan ve yıllardır kargolarımızı evlerimize ulaştıran Aras Kargo, güzel bir disiplin yakalamayı başardı. Taşımacılık sektöründe kısa zamanda ülkemizde yayılan Aras Kargo’nun merak edilen konularından birisi de çalışma şartları ve maaşları diyebiliriz. Peki, Aras Kargo bünyesinde çalıştığınız zaman ne gibi şartlarla karşılaşabilir ve ne kadar maaş alabilirsiniz?

Aras Kargo Çalışma Şartları

Aras Kargo firmasında personel olarak işe başladığınız zaman günlük 8 saat net olarak çalışmanız gerekmektedir. Gün içerisinde vereceğiniz yemek ve çay molaları da, çalışma saatine ilave edilmiştir.  Ayrıca haftanın bir günü, özelliklle de Pazar günleri izin hakkınızı kullanabiliyorsunuz. Birçok firma şirketinin Pazar günleri personel çalıştırmadığını hepimiz biliyoruz. Ayrıca son olarak belirtelim ki, firmada bir yıllık çalışma sürenizi doldurduğunuzda, yıllık izin hakkınızı da firmadan talep ederek kullanabiliyorsunuz.

Aras Kargo Maaşları

Firmada çalışan personellerin maaşları, çalışma pozisyonlarına göre değişiklik göstermektedir. Dağıtım personeli olarak işe başlayan personeller asgari ücret alırken, büroda duran personeller de asgari ücretten %10 daha fazla ücret almaktadır.  Son olarak şube müdürlerinin de asgari ücrettin 3 kat fazlasını aldığını belirtebiliriz. Ayrıca firma bünyesinde çalışan tüm personeller, pozisyon farketmeksizin asgari ücretin 4/1’i kadar yemek ücreti alırlar.

Kısacası şartlardan özet çıkaracak olursak, prim usulüyle çalışan Aras Kargo, personellerine Maaş+Prim+Yemek gibi seçenekleri de sunmaktadır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.