Makro Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

İlk olarak Ankara merkezli olarak kurulan ve kısa sürede gelişmeyi başaran Makro Market, günümüzde tüm civar şehirlere de merhaba dedi. Kısa sürede büyük bir potansiyel yakalayarak zincir haline gelen Makro Market, yeni şubelerinin açılmasıyla beraber personel arayışı içerisine de girdi. Peki Makro Market firması personellerine hangi şartları sağlıyor ve ne kadar maaş veriyor?

Makro Market Çalışma Şartları

Makro Market bünyesinde personel olarak işe başladığınız zaman günde net olarak en fazla 8.5 saat çalışabilirsiniz.  Firma tarafından belirlenen bu çalışma süresine, gün içerisindeki çay ve yemek molaları da dahil edilmiştir. Ayrıca firma personellerine haftada bir gün izin hakkı tanırken, bir yıllık çalışma süresini dolduran personellere de 14+2 gün olmak üzere yıllık izin veriyor. Son olarak firmanın sabahçı ve akşamcı vardiyalarla personel çalıştırdığını hatırlatalım.

Makro Market Maaşları

Makro Market bünyesinde çalışan temizlikçiler, reyon personelleri ve kasiyerler asgari ücret almaktadır. Kasiyerlerin diğer çalışanlardan tek farklı, aylık maaşlarına ek %5 kasa tazminatı almalarıdır diyebiliriz. Bunun dışında kasap, manav ve şarküteri gibi daha gelişmiş ve büyük reyonlara bakan personeller ise normal personellere göre daha fazla maaş alabilirler.

Belirlenen reyonlarda çalışan personeller daha tecrübeli oldukları için, aylık alınan maaş tecrübeye göre asgari ücretten %50 daha fazla olabilir. Ayrıca firma yöneticilerinin maaşlarının da farklılık gösterdiğini belirtmemizde fayda var.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.