Zara İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Son dönemlerin ilk tercihi olan Zara, büyük bir giyim perakende firmasıdır. Hem ülkemizde hem de yurt dışında güzel hizmetler veren ve cirosunu da günden güne arttıran firma, yakında yeni şubelerini açmayı planlıyor. Bünyesinde yüzlerce çalışan barındıran ve çalışanlarına güzel şartlar sunan firma, yeni şubelerine de mutlaka personel arayacaktır. Peki Zara, personellerine hangi şartları sunuyor ve ne kadar maaş veriyor?

Zara Çalışma Şartları

Zara firmasında haftalık çalışma süresi net olarak 45 saattir. İsterseniz bu süreyi 4 günde doldurun geri kalan günlerde istirahat edin, isterseniz de bu süreci 6 güne yayın ve bir gün izin hakkınızı kullanın. Fakat her ne olursa olsun haftalık çalışma süresini mutlaka doldurmak zorundasınız. Ayrıca firmada yıllık sürecinizi geçirdikten sonra 14+2 gün olan yıllık izninizi de rahatlıkla talep edebilir, kendinize küçük bir zaman ayırabilirsiniz. Son olarak firmanın sabahçı ve akşamcı vardiyalarla personel çalıştırdığını ve izin günlerinin genellikle hafta içine denk geldiğini söyleyebiliriz. İzin gününün hafta sonuna denk gelmemesi, tamamen mağazanın yoğunluk durumuna bağlıdır.

Zara Maaşları

Zara firmasında yeni işe giren her personel, asgari ücretten %50 oranında fazla ücret almaktadır. Bunun yanı sıra firmanın belirlediği aylık ciro aşıldığında tüm personeller maaşlarının %20’si kadar prim almaya hak kazanırlar. Son olarak firmada yemek kartı ve personel servisi gibi imkanların bulunduğunu da söyleyebiliriz.

Kısacası Zara gibi büyük bir firmada çalışacaksanız Maaş+Prim+Servis+Yemek gibi imkanlardan faydalanabileceğinizi söyleyebiliyoruz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.