Kahve Dünyası İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizde ve tüm dünyada Starbucks’ın en büyük rakiplerinden birisi olarak bilinen Kahve Dünyası, şüphesiz ki hepimizin uğrak noktalarından birisi olmayı başarmıştır. Kısa zaman önce ortaya çıkan Kahve Dünyası, hem kahve severleri hem de hediyelik eşya seven insanları şubelerine davet ediyor. Buna nazaran firmanın şubelerini arttırmasıyla beraber iş arayan arkadaşlarımız da, Kahve Dünyası firmasının çalışma şartlarını ve maaşlarını merak ediyor. Peki bakalım Kahve Dünyası firmasının maaşları ve çalışma şartları nasıl?

Kahve Dünyası Çalışma Şartları

Kahve Dünyası firmasında çalışan personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürece 1 saatlik çay ve yemek molalarını da eklersek, günlük 8.5 saat aktif zaman geçirebileceğinizi söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra haftada bir gün izin hakkınız vardır ve izinler hafta içi kullandırılır. Firmada 1 yıllık çalışma sürenizi doldurursanız, 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Son olarak resmi ve dini bayramlarda çalışırsanız mesai ödemesi alabileceğinizi ve akşamcılar için servis imkanının olduğunu belirtelim.

Kahve Dünyası Maaşları

Kahve Dünyası şubelerinde yeni işe başlayan personeller asgari ücretten %20 oranında daha fazla ücret kazanmaktadır. Lakin bu ücret zamanla artış gösterebilir. Ayrıca personellere tahsis edilen multinet kartlarına her ay belirli miktarda yemek ücreti yatırılıyor. Bunun yanı sıra çalıştığınız şube hedef ciroyu aşarsa prim ödemesi de alabiliyorsunuz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.