Mado Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Kahramanmaraş dondurmasıyla günümüzde git gide çoğalan Mado, yeni şubelerini açmaya devam ediyor. Maraş’a özgü dondurmasıyla ve çeşitli kuru pastalarıyla hemen hemen her ilde bulunan Mado, gelişmeye ve büyümeye de devam ediyor. Son zamanlarda yeni açılan şubelere personel arayan yetkililer, gerçekten de önemsenecek imkanlar sağlıyor diyebiliriz. Peki Mado firmasında çalışacak personeller hangi çalışma şartlarıyla karşılaşacak ve ne kadar maaş alacaklar?

Mado Çalışma Şartları

Mado firmasının herhangi bir şubesinde çalışmaya başladığınız zaman, yasalar gereği günde 8 saat çalışabilirsiniz. Ayrıca çalışma sürenizin içerisine yemek ve çay molaları da dahil edilmiştir. Hafta sonları genellikle yoğun bir tempo bulunduğu için, haftalık bir gün izinler hafta içi kullandırılır. Ayrıca firma bünyesinde 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 gün yıllık izin haklarını kullanabilirler.

Mado, her şubesinde vardiyalı sistemle çalışmaktadır. Sabahçı vardiya personelleri kendi imkanlarıyla evlerine dağılırken, akşamcı personeller firmanın servisiyle evlere dağıtılmaktadır.

Mado Maaşları

Mado firmasında verilen maaşlar, genellikle çalışma pozisyonlarına göre değişiklik gösterebilir. Mado bünyesinde çalışma pozisyonlarına baktığımız zaman da karşımıza Cafe Personeli, Mutfak Şefi, Garson, Dondurmacı, Pastacı, Şube Müdürü, Misafir Karşılama Personeli, Bölge Yöneticisi, Aşçı ve Temizlik elemanı gibi bir liste çıkmaktadır. Bu listede yer alan Cafe Personeli, Dondurmacı ve Temizlik elemanı asgari ücretle çalışır. Diğer pozisyonlardaki çalışanlar da, mağaza tecrübesine göre asgari ücretten daha yüksek bir maaş alabilirler.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.