Carrefoursa Kasiyer Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Ülkemizde hizmet vermeye devam eden ve Sabancı ortaklığıyla faaliyetlerini giderek genişleten Carrefoursa, tüm şehirlerimizde yeni şubeler açmaya devam ediyor. Uzun bir istihdam alanı yakalayan ve ürün portföyünü de git gide güçlendiren Carrefoursa, günümüzde yeni personellere de ihtiyaç duyuyor. Peki Carrefoursa firmasında, özellikle kasiyer olarak çalışacak personeller gibi şartlarla karşılaşacak ve ne kadar maaş alacak?

Carrefoursa Kasiyer Çalışma Şartları

Carrefour marketlerinin herhangi bir şubesinde kasiyer olarak işe başladığınız zaman, günde yaklaşık 8.5 saat çalışma süreniz olacaktır. Bu sürenin 1.5 saati çay ve yemek molaları için harcandığı için, net olarak günde 7 saat çalışabiliyorsunuz. Vardiyalı bir sistemle personel çalıştıran firma haftalık olarak vardiya saatlerini değiştirerek, haftada bir personellerine de izin veriyor. Ayrıca firmada 1 yıllık çalışma sürenizi doldurduğunuz taktirde 14+2 gün olan yıllık izninizi de alabilirsiniz.

Carrefoursa Kasiyer Maaşları

Carrefoursa firmasında kasiyer olarak çalışacağınız zaman, gerçekten de güzel bir ortamda para kazanacağınızı söyleyebiliriz. Firmaya kasiyer olarak girdiğiniz zaman net olarak asgari ücretten %10 daha fazla bir kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca her ay maaşınızın %15’i kadar da gıda yardımı altında ek bir ödeme alabiliyorsunuz. Son olarak 3 ayda bir çift maaş ikramiyesinin verildiğini de belirtmemizde fayda var. Kısacası Carrefoursa bünyesinde kasiyer olarak çalışmak bir hayli kazançlı diyebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.