Gratis İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Türkiye’nin en büyük kişisel bakım ve kozmetik firmalarından birisi olan Gratis, şu sıralar tüm şubelerinde uyguladığı indirim fırsatlarıyla da çok konuşulur hale geldi. Kısa zamanda şubelerini genişleterek kalitesini ön plana getiren ve güzel bir artış potansiyeli yakalamayı başaran Gratis, yeni şubelerini açmaya hala devam ediyor. Bu şubelerine de doğal olarak yeni personeller arayan firma, bakalım personellerine ne gibi çalışma şartları sunuyor ve ne kadar maaş veriyor?

Gratis Çalışma Şartları

Gratis firmasında günlük çalışma süresi azami olarak 8 saattir. Belirlenen bu sürecin içerisine yemek ve çay molalarınız da dahil olurken, haftada bir gün izin hakkını da firma tarafından alabilirsiniz. Ayrıca Gratis alt yapısında bir yıldan fazla çalıştığınızda, yıllık izninizi de talep ederek yaklaşık 2 hafta boyunca dinlenebilirsiniz. Son olarak firmada reyon personellerinin bayanlardan oluştuğunu ve depo görevlilerinin bir kısmının da erkeklerden oluştuğunu belirtebiliriz. Kısacası firmada sadece bayanlar çalışmıyor.

Gratis Maaşları

Gratis firmasında henüz yeni işe başlayan reyon personelleri, asgari ücretten %30 daha fazla ücret almaktadır. Aynı zamanda prim usulüyle çalışan firma, personellerine aylık yemek parası olarak 300-350 TL aralığında ücret vermektedir. Bu ücret, özel kartlara yatırılır ve alışveriş merkezlerinde de geçerli oluyor.

Son olarak mağaza yöneticilerinin 2.000-2.250 TL aralığında ve yardımcılarının da 1.500 – 1.750 TL aralığında maaş aldıklarını söyleyebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.