Android Cihazlar için En İyi Antivirüs Programları 2016

Android’in güvenlik açıkları Root işleminden dolayı sistem dosyalarına erişim izni verilmesinden ve Google Play Store’da yer almayan güvenlik denetimlerinden geçmemiş APK dosyalarının yüklenmesinden kaynaklanıyor. Bu güvenlik açıklarını en iyi antivirüs programları ile kapatabilirsiniz.

Peki, Android için en iyi antivirüs programı 2016 yılında hangisi oldu?

Bu haberimizde Android için en iyi antivirüs programları 2016 güncel listesi ile karşınıza çıkıyoruz. Bakalım en iyi antivirüs programları arasında hangisini beğeneceksiniz?

Aşağıdaki programlar içinde size göre en iyi android antivirüs programını indirebilirsiniz.

Android Cihazlar için En İyi Antivirüs Programları 2016

CM Security

CM Security uygulaması malware’lara karşı güvenli ve hızlı bir koruma sağlıyor. Uygulamaların içerisinde ve sistemde bulunan kötücül yazılımları hızlı bir şekilde tarayan ve yok eden CM Security uygulaması tamamen ücretsiz.

Android için CM Security uygulamasını indirmek için tıklayın.

Avira Antivirus Security

Avira firmasının Android için geliştirmiş olduğu Avira Antivirus Security uygulaması kapsamlı bir koruma sağlıyor. Avira Antivirus Security cihazınızı tehditlere karşı korurken, çalınmalara karşı önlem almanızı da sağlıyor. Ücretsiz olan bu Antivirüs uygulaması, Premium paketi de sunuyor. Premium paketinde tarayıcı güvenliği ve daha fazla güncelleme desteği sunuluyor.

Android için Avira Antivirus Security uygulamasını indirmek için tıklayın.

avast! Antivirus & Security

Windows kullanıcılarının çok iyi bildiği bir Antivirüs firması olan Avast’ın Android sürümü ile karşınızdayız. avast! Antivirus & Security uygulaması Windows’ta gösterdiği üstün korumayı Android telefon ve tabletlerde de gösteriyor.

avast! Antivirus & Security virüslere karşı korumanın yanında; sms/arama filtreleme, web kalkanı, ağ bağlantısı sayacı ve adres defterindeki kişilerin, sms/arama kayıtlarının ve fotoğrafların yedeklenmesine olanak tanıyor.

Android için avast! Antivirus & Security uygulamasını indirmek için tıklayın.

AVL

AVL

AVL uygulaması ile APK, DİE, sisx, XAp ve CAB gibi farklı dosya formatlarındaki kötücül yazılımları tespit ve analiz edebilir cihazınızı virüslere karşı koruyabilirsiniz. Yüklü uygulamaları da tarayan ve gızlı tarama özelliği ile ön plana çıkan AVL, ücretsiz Antivirüs yazılımları arasında yapabileceğiniz güzel bir tercih olarak görünüyor.

Android için AVL uygulamasını indirmek için tıklayın.

Malwarebytes Anti-Malware

Windows için en çok tercih edilen Anti-Malware yazılımları arasında yer alan Malwarebytes Anti-Malware, gelişmiş koruma özelliklerini Android platformunda da sergiliyor. Malwarebytes Anti-Malware; casus yazılım ve truva atları da dahil olmak üzere, kötü amaçlı yazılım ortadan kaldırıyor.

Android için Malwarebytes Anti-Malware uygulamasını indirmek için tıklayın.

 

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.