Yurtiçi Kargo Maaşları, İş Başvuru ve Çalışma Şartları 2023

Ülkemizin en gözde ve en gelişmiş firmalarından birisi olan Yurtiçi Kargo, günler boyunca yüz binlerce eşyamızı taşıyor ve ürünlerimizin sağ salim yerine ulaşmalarını sağlıyor. Uzun zamandan beri gelişme kaydeden ve ülke taşımacılığının öncüsü olan Yurtiçi Kargo, artık şubelerine de personel arayışını sürdürüyor. Peki bakalım Yurtiçi Kargo firmasında çalışma şartları nasıl ve maaşları ne kadar?

Yurtiçi Kargo Çalışma Şartları

Yurtiçi Kargo firmasında personellerin çalışma saatleri, günlük 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürece yemek ve çay molalarınız dahil edilirken, haftanın bir günü de izin hakkınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca diğer firmalarda olduğu gibi 1 yıllık sürenizi doldurduğunuzda, yıllık 14+2 gün izninizi de kullanabilirsiniz.

Cumartesi günleri dağıtım olmasa da kargo firmaları yarım gün açıktır. Yurtiçi Kargo firmasında Cumartesi  günleri yarım gün çalışır, Pazar günleri ise tamamen izinli olursunuz.

Yurtiçi Kargo Maaşları

Yurtiçi Kargo firmasında tüm personellerin maaşları aynıdır. Çünkü firmada eski çalışan veya rütbe sistemi gibi sistemler bulunmamaktadır. Bu yüzden de firmada çalışan her personel, asgari ücretten %10 oranında daha fazla ücret almaktadır.

Firma, personellerin yemek masraflarını da karşılamaktadır. Bunun yanı sıra, aylık parça gönderim kotasının aşılmasıyla beraber personeller primle de ödüllendirilir. Bu prim oranı da maaşların 4’te 1’i kadar oranlara ulaşabilmektedir.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. tayfun dedi ki:

    Suan kac para veriliyor kargoda cocuk parasi ve yol parasi varmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.