Olmazsa Olmaz Android Uygulamaları

Android‘in uygulama mağazası Google Play Store‘da milyonlarca uygulama yer alıyor. Bu uygulamalar arasında en iyisini seçmek bazen zor olabiliyor.

Özellikle Android ile yeni tanışanlar uygulama seçiminde çok kararsız olabiliyor.

Biz de bu yazımızda Android’in olmazsa olmaz uygulamalarını bir araya getirdik.

Nova Launcher

Android platformunun en hızlı Launcher’ı olarak bilinen Nova, özellikle giriş ve orta segment Android cihazlarda bir şok etkisi yaratıyor. Akıcılığı, sunduğu özellikleri ve animasyonlarının hızlılığı ile ön plana çıkan Nova Launcher için Android üreticilerinin başlatıcılarını beğenmeyenler için en iyi çözüm diyebiliriz.

Nova Launcher

Nova Launcher’ı indirmek için tıklayın

Greenify

Android uygulamaları arkaplanda açık olmasa bile bazen uygulamaların servisleri arkada çalışabiliyor. Bu da hem şarjınızı hem de cihazın performansını olumsuz olarak etkileyebiliyor. Greenify uygulaması ile arkaplanda çalışmasını istemediğiniz tüm hizmetleri uyutabilir, sadece gerekli olduğunda aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Greenify

Greenify uygulamasını indirmek için tıklayın

(Android Uygulama İçi Satın Alma Kapatma)

APUS Booster+

Otomatik optimizasyon yapan APUS Booster+ ile hem RAM’inizi temizleyebilir hem de işlemcinizi rahatlatabilirsiniz. APUS Booster’ı kurduktan sonra erişilebilirlik bölümünden uygulamaya yetki verdiğiniz zaman, uygulama otomatik olarak uygulamaların açılışını hızlandırıyor ve RAM’i temizliyor.

APUS Booster+

APUS Booster+ uygulamasını indirmek için tıklayın

ES Dosya Yöneticisi

Telefon hafızası veya microSD kartta yer alan tüm dosyalarınız ES Dosya Yöneticisi ile görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Oldukça geniş dosya tipi desteği olan uygulama ile verilerinizi bir bilgisayar edası ile Android’de dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

ES Dosya Yöneticisi

ES Dosya Yöneticisi uygulamasını indirmek için tıklayın

(Ücretli Android Uygulama Aboneliği Nasıl İptal Edilir?)

MX Player

Telefon ekranlarının genişlemesi ve tablet kullanımının artması sinema salonlarını cebe taşıdı. Ancak telefonlar bazen her türlü video formatını ve altyazıyı desteklemiyor. MX Player, tüm video formatlarını desteklemesi ve donanım hızlandırıcı özelliği ile farkını ortaya koyuyor.

MX Player

MX Player uygulamasını indirmek için tıklayın

Poweramp

Müzik tutkunlarının yakından tanıdığı Poweramp, sunduğu geniş ses efektleri ile müziğe yeni bir lezzet katıyor. Tüm ses formatlarını destekleyen Poweramp ile equalizer ayarlarını kurcalayarak, kulaklığınızdan daha iyi performans almanızı sağlayabilirsiniz.

Poweramp

Poweramp uygulamasını indirmek için tıklayın

(Android uygulamalarına nasıl şifre konulur)

VSCO Cam

Bünyesinde barındırdığı filtreler ile tartışmasız en iyi fotoğraf uygulaması olan VSCO Cam, fotoğraf tutkunlarının telefonların eksik etmediği uygulamalar arasında yer alıyor. VSCO Cam ile çektiğiniz fotoğraflara filtreler ekleyebilir, fotoğraf düzenleme araçları ile ince ayarlar yapabilirsiniz.

VSCO Cam

VSCO Cam uygulamasını indirmek için tıklayın

Pushbullet

Android ile PC arasında kablosuz bağlantı kurmaya yarayan Pushbullet ile telefonunuza gelen mesajları direkt PC üzerinden cevaplayabilir, kablosuz dosya transferi yapabilir ve telefonunuza gelen tüm bildirimleri PC üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Pushbullet

Pushbullet uygulamasını indirmek için tıklayın

SwiftKey Keyboard

Parmağınızı kaldırmadan, sürükleyerek yazı yazmak için geliştirilen SwiftKey Keyboard ile mesajlaşmak artık daha zevkli. Farklı tema seçenekleri ile kişiselleştirme de yapabildiğiniz uygulama, günlük kullanımınıza göre şekillenen kelime tahmini ile sizleri çok şaşırtacak

SwiftKey Keyboard

SwiftKey Keyboard uygulamasını indirmek için tıklayın

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir