Karpuz Tente Sistemleri İçin Yaratıcı Uygulamalar

Karpuz tente sistemleri ev, ofis, restoran, otel gibi yerlere kurulabilen, görünümü karpuz dilimine benzediği için bu ismi almış tente sistemleridir. Hem pençelerin üst kısımlarında hem de kapı üstlerinde kullanılabilmektedir. Bunun haricinde eğer dilerseniz iç mekânlarda bile kullanım olanağı sunmaktadır. Karpuz tente modelleri branda kumaşı ve tabii ona iskelet oluşturan metal profiller ile üretilmektedir. Karpuz tente rengârenk görünümleriyle dekorasyon amaçlı da kullanılabilir. Özellikle işletmeler için tasarımlarını destekleyici bir yapıda kullanılabilir. Diğer tente sistemlerinde olduğu gibi karpuz tentede de amaç gölgelik alan sağlamak, iklim koşullarından korumak olsa da, tasarım konusunda da bir tamamlayıcı unsur olmaktadır.

İlginizi Çekebilir İstanbul Tenteci

Karpuz Tente Modellerinde Özgün Tasarım

Karpuz tente diğer tente modelleri gibi estetik, konfor ve kullanışlılığı bir arada sunmaktadır. Karpuz tentede işletmenizin kurumsal yapısı veya logosunun rengine göre bir tasarım oluşturmanız mümkündür. Bu nedenle genel atmosferi tamamlayıcı bir özelliğe sahip olduğunu söylemek mümkündür. Akrilik kumaştan üretilen karpuz tente dayanıklı bir yapıya sahiptir. Sağlam kumaşı rengini kaybetmez, dış etkilere karşı da koruyucu yapısını muhafaza eder. Karpuz tentede öne çıkan belirgin özelliklerin başında estetik duruşu gelmektedir. Diğer tente modellerinde olduğu gibi mekânı bütünüyle ele geçirmemektedir. Şık bir duruşla mekânınızın havasına renk katmaktadır. Bunun yanında karpuz tentenin kurulumu oldukça basittir. Seçtiğiniz yerin ölçüsü alındıktan sonra çok hızlı bir şekilde işlem tamamlanmaktadır.

Üretimin diğer alanlarında olduğu gibi karpuz tente fiyatları da tercih edilen tasarım ve malzeme kalitesine göre değişmektedir. Karpuz tente daha çok cafe, restoran, otel gibi işletmeler tarafından tercih edilse de eviniz için de dekorasyon anlamında iyi bir alternatif yaratabilir. Tabii karpuz tente dekor amaçlı kullanıldığı gibi asıl göre güneş ve yağışın etkisinden kurulduğu alanı korumaktır. Karpuz tentenin kendiliğinden ortaya çıkan özelliklerinden sadece bir tanesi dekorasyondur. Mekânlarınıza zarif bir görüntü kazandırmak, serin kalmasını sağlamak, gölgeli alanlarınızı artırmak amacıyla tente sistemleri uygulamalarına başvurabilirsiniz. İşletmeler, özellikle restoran, cafe, bar, otel gibi işletmeler bu ihtiyaçlara cevap vermek üzere tente uygulamaları konusunda çeşitli yollara başvurmaktalar.

Daha fazlası için http://patellagrup.com/

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.