2023 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Mini John Cooper Works Alınır mı?

Otomobil markaları içerisinde prestijli bir yere sahip olan Mini Cooper yeni model 2019 Mini John Cooper Works otomobil özelliklerini açıkladı. Modelin, Euro 6d Temp standartlarına uygun olarak üretilmesi birçok otomobil hayranının ilgisini çekmeyi başardı. Şık ve sportif tarzı yansıtan yeni model John Cooper Works, gözleri üzerine topladı. Ülke genelinde olduğu gibi ülkemizde de 2019 yılı başlarında piyasaya sunulması beklenen 2019 Mini John Cooper Works özellikleri fiyatı konusunda üretici firmanın ilerleyen zamanlarda açıklama yapması bekleniyor.

2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Mini John Cooper Works Alınır mı?

2019 Mini Cooper Works Genel Özelikleri

Dünya genelinde geniş takipçi kitlesine sahip olan Mini Cooper, ailesine kazandırdığı 2019 Mini John Cooper Works özellikleri genel özellikleri ve yapılan yenilikler tanıtıldı. BMW’nin üretimini üstlenmiş olduğu yeni model araç, pek çok kişinin beklentilerini karşılayacak donanım ve özelliklere sahip. Üretici firmanın açıklaması göre otomobilin egzoz emisyon düzeyi düşürülmüş durumda… Bunun sebebi ise Avrupa pazarındaki müşterilere hitap edebilmek ve satışların seyrini olumlu etkileyebilmek adına yapılan değişiklik olarak açıklandı.

Yeni model üzerindeki değişim yalnızca egzoz emisyonu ile sınırlı değil. Mini John Cooper Works modelinin ön cephesinde far ve ızgara çevreleri parlak siyah renkte tasarlanmış olmakla birlikte oldukça zevkli hat geçişleri bulunmakta. Stop bölümünde led farlı, geniş aydınlatma sistemi, Union Jack tasarımına ait ledli stop sistemi ve 17 inçlik jantlar diğer göz alıcı yenilikler arasında yer alıyor.

2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Mini John Cooper Works Alınır mı?

2019 Mini Cooper Teknik Özellikleri

Mini Cooper S modelinden esintiler taşıyan 2019 Mini John Cooper Works özellikleri teknik özellikleri ve donanımı ile kendi tarzını ortaya koyan ve heyecanlandıran bir model olma özelliği ile lansmanda yer aldı. 6 ileri seviyede manuel şanzıman özelliği sayesinde 0-100 km/saat arası hızlanmayı 6,3 saniyede sağlayabilecek olan model, 80-120 arası hızlanmayı sadece 5,6 saniyede sağlayabilecek düzeyde.

Aynı zamanda 2,0 litrelik kapasiteli turbo yakıt özelliği ile birlikte 228 beygir gücü, 231 ps gücü ile satışa sunulması bekleniyor. Tüm donanımı, tasarım özellikleri ve performansı baz alındığında 2019 Mini John Cooper Works birçok otomobil hayranının dikkatini çekmeyi başarıyor.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.