2023 Fiat 595 Abarth Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Fiat 595 Abarth Alınır mı?

2019 yılı içinde piyasaya sürülmesi hevesle beklenen otomobil modellerinden bir tanesi olan 2019 Fiat 595 Abarth model araçların tanıtım gecesi geçtiğimiz günlerde Fiat markası tarafından gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın gerçekleştirdiği tanıtım lansmanında otomobil severler bu araçların şık görünümünden oldukça etkilendi. Fiat markası üretimini gerçekleştirdikleri araç hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlarken 2019 Fiat 595 Abarth fiyatı konusunda ise bilgi vermekten kaçındı. Bunun yanı sıra aracın satışa sunulması beklenen tarih hakkında da net bir bilgi verilmezken, önümüzdeki yılın Ocak ayında 2019 Fiat 595 Abarth model otomobillerin görücüye çıkması beklenmektedir.

2019 Fiat 595 Abarth Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Fiat 595 Abarth Alınır mı?

2019 Fiat 595 Abarth Genel Özellikleri

2019 Fiat 595 Abarth genel özellikleri bakımından değerlendirilecek olursa önceki sürümlerinden daha büyük bir boyutta olan bu otomobiller son teknoloji ile bezenmiş bir durumdadır. Sahip olduğu teknolojik ayrıcalıklar nedeni ile son derece güven veren bir sisteme de sahip olan bu araçlar, kullanıcısına müthiş bir sürüş keyfinin yanı sıra güven içerisinde bir yolculuk yapmanın deneyimini de yaşatmaktadır. Ayrıca bu otomobiller önceki sürümlerine kıyasla daha hafif bir araç olmakla beraber oldukça kompakt bir karakterdedir. Aynı zamanda teknolojik açıdan tam bir mühendislik harikası olan bu araç oldukça şık bir görünümle modernize edilmiştir. Tüm bu özelliklerin yanı sıra 2019 Fiat 595 Abarth model otomobillerin dört modeli bulunmaktadır.

2019 Fiat 595 Abarth Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Fiat 595 Abarth Alınır mı?

2019 Fiat 595 Abarth Teknik Özellikleri

2019 Fiat 595 Abarth teknik özellikleri açısından ele alınacak olursa, bu modeldeki araçların önceki modellerine nazaran daha fonksiyonel ve daha işlevsel teknik özelliklere sahip olduğunu söylemek mümkün olacaktır. 2019 Fiat 595 Abarth otomobillerde, araç severlerin en çok dikkatini çeken özellikler performans ve etkililik bakımından aracın kendine özgü özelliklere sahip olmasıdır. Uzun yolculuklarda da tam bir enerji dostu olan araçlar, 100 kilometrelik bir mesafede ortalama 5 ile 7 litre arasında yakıt tüketmektedir. Öte yandan bu model otomobillerin özelliklerinden olan sport button tuşuna basıldığında egzoz sesini daha sert hale getiren valf sistemi aktif olmaktadır.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. Ali BEY dedi ki:

    Çok iyi olmuş gerçekten fakat fiyatları biraz daha ekonomik olsaydı. Çok satabilirdi. 🙂

  2. Gece Dolabı dedi ki:

    Bayanlardan çok modifiye hastası olanlara hitap eden güzel bir üretim olmuş ama Türkiye’de bunu alacak kişi sayısı çok az 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.