2023 Makyajlı Suzuki Vitara Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Japonya’nın en büyük ve en önemli otomotiv devlerinden birisi olan Suzuki, 2019 yılına makyajlı bir aracıyla giriş yapacak. Vitara serisini ilk olarak 1998 yılında piyasaya süren ve o yıldan bu yana tüm Suzuki severlerin gözdesi olan marka, bu sefer de makyajlı ve 2019 modelle karşımıza geliyor. Bizler de, sizler için makyajlı kasa Vitara modelini inceledik. Peki bakalım 2019 Makyajlı Suzuki Vitara karşımıza nasıl gelecek?

2019 Makyajlı Suzuki Vitara Özellikleri

Asi bir duruşa sahip olan araca asiliğini tamamen değişen far, ön tampon ve ızgaralar kazandırmış durumda. Elektronik donanımlarına baktığımızda gerçekten de son teknolojinin kullanıldığı araç, arka kısmındaki yeni stop lambasıyla da kendisini diğer modellerden ayırmayı başarıyor.

2019 Makyajlı Suzuki Vitara Güvenlik Fonksiyonları

2019 Makyajlı Suzuki Vitara modelinde güvenlik olarak birçok fonksiyon yer alacak. Kör nokta uyarı sistemi, şerit takip ve şeritten çıkışta uyarı sistemi, trafik işaretlerini algılama sistemi ve acil frenleme gibi özellikler içerisinde barındıran yeni araç, 2019 serisiyle de tekrar tutulacak ve piyasaya can verecek gibi görünüyor.

2019 Makyajlı Suzuki Vitara Motor Seçenekleri

Yeni makyajlı Vitara, karşımıza iki farklı motor seçeneğiyle gelecek. İlk seçeneğe baktığımız zaman karşımıza 1.4 litre motor hacmi, 220 tork oranı ve 140 beygir güç çıkıyor. İkinci motor seçeneğinde ise 1.0 litre motor hacmi ve 110 beygir güç oranını görebiliyoruz. Bunun yanı sıra ikinci motor seçeneğinin net olarak tork kuvveti de sırrını koruyor.

2019 Makyajlı Suzuki Vitara Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Suzuki Vitara modelinin 2019 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi hedefleniyor. Aracın çıkış tarihi net olarak bilinmediği gibi, fiyat konusunda da herhangi bir netleşme veya açıklama bulunmuyor. Aracın çıkış tarihine yakın tüm bilgiler netleşmeye başlayacak, daha detaylı bilgiler bulabileceğiz.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. bionnex dedi ki:

    Dört gözle bekliyorum ya 🙂

  2. Ali BEY dedi ki:

    Maşallah çok güzel ve piyasanın altında bir fiyatlandırma 🙂 Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.